overzicht
Chanel Crayon Sourcil wenkbrauwpotlood - 30 Brun Naturel

  ChanelCrayon Sourcil wenkbrauwpotlood - 30 Brun Naturel

  25.89
  2 reviews
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  Ter info
  Dit artikel wordt verstuurd door onze partner en wordt bij je thuisbezorgd. Je kunt voor dit artikel geen bezorgmoment of ander bezorgadres kiezen.


  Chanel Crayon Sourcil wenkbrauwpotlood - 30 Brun Naturel

  Met de Chanel Crayon Sourcil wenkbrauwpotlood - 30 Brun Naturel kan je prachtig je wenkbrauwen benadrukken. Het wenkbrauwpotlood is eenvoudig aan te brengen en blijft lang zitten. Er wordt bij Chanel Crayon Sourcil wenkbrauwpotlood een puntenslijper en een wenkbrauwborsteltje geleverd.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(2 reviews)
  Meest recent

  beste donker blondine wenkbrauwpotlood kleur

  Dit potlood is zo'n beetje de enige kleur wenkbrauwpotlood in Nederland die echt een mooie neutrale kleur heeft, zonder oranje, roze of zwartgloed. Ik zocht er 10 jaar naar. Heel goed voor donkerblonde types en voor dag-make-up. redelijk zacht en goed op te brengen. regelmatig slijpen voor fijne lijnen. Ik heb geen wenkbrauwhaar maar dat zie je niet als ik met dit potlood een wenkbrauw teken.

  Kleur: Blond Clair

  handig

  Mooi wenkbrauwpotlood. Aan de ene kant het potlood af te sluiten met een dopje en aan de andere kant een borsteltje voor je wenkbrauwen welke ook af te sluiten is met een dopje. Daarnaast een puntenslijper van hetzelfde merk.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Blond Clair

  toegevoegd aan winkelmand