Centrum Women 50+ (90 stuks)

  CentrumWomen 50+ (90 stuks)

  25.45
  90
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Centrum Women 50+ (90 stuks)

  In onze moderne samenleving is het lang niet altijd even gemakkelijk om dagelijks een uitgebalanceerd voedingspatroon te volgen met alle benodigde vitaminen en mineralen in de goede hoeveelheden. Extra vitaminen en mineralen zijn gewenst ter ondersteuning en als aanvulling op de dagelijkse voeding. Centrum vitaminen bieden hierin uitkomst. Ze staan voor gezond leven en gezond ouder worden.

  Centrum Women 50+ is een multivitaminen met een unieke formule, speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van vrouwen boven de 50. De tabletten ondersteunen de dagelijkse energiebehoefte, het immuunsysteem, dragen bij aan regulering van de hormonale activiteit en aan het behouden van sterke botten. Voor vrouwen vanaf 50 jaar geldt: neem 1 tablet per dag met voldoende water in en bij voorkeur tijdens een maaltijd.

  Waarschuwing
  Overschrijd de geadviseerde dagelijkse dosering niet. Wanneer je gelijktijdig andere supplementen gebruikt, lees dan de gebruiksaanwijzing goed door omdat de kans aanwezig is dat deze dezelfde ingrediënten bevatten. De tabletten zijn alleen geschikt voor vrouwen van 50+.

  Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Centrum

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.