Centrum women - 30 stuks

  Centrumwomen - 30 stuks

  9.95
  30
  vandaag besteld, maandag in huis

  Centrum women - 30 stuks

  In onze moderne samenleving is het lang niet altijd even gemakkelijk om dagelijks een uitgebalanceerd voedingspatroon te volgen met alle benodigde vitaminen en mineralen in de goede hoeveelheden. Extra vitaminen en mineralen zijn gewenst ter ondersteuning en als aanvulling op de dagelijkse voeding. Centrum vitaminen bieden hierin uitkomst. Ze staan voor gezond leven en gezond ouder worden.

  Centrum Women is een multivitaminen met een unieke formule, speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van vrouwen. De tabletten bevatten een evenwichtige samenstelling van 13 vitaminen en 11 mineralen. De tabletten ondersteunen het immuunsysteem, dragen bij aan het behouden van een gezonde huid, gezond haar en sterke nagels en botten. Voor volwassen vrouwen en meisjes vanaf 12 jaar geldt: neem 1 tablet per dag met voldoende water in en bij voorkeur tijdens een maaltijd.

  Waarschuwing
  Wanneer je gelijktijdig andere supplementen gebruikt, lees dan de gebruiksaanwijzing goed door omdat de kans aanwezig is dat deze dezelfde ingrediënten bevatten. De tabletten zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen.

  Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
  lees meer

  Specificaties