Cecotec Power Matic-ccino 9000 espresso apparaat, Zwart
 • uitverkocht

  CecotecPower Matic-ccino 9000 espresso apparaat

  699.99
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Cecotec Power Matic-ccino 9000 espresso apparaat

  Mega-automatische koffiemachine met Plug&Play-systeem waarmee alle soorten warme dranken automatisch worden bereid na een druk op 1 knop. AllCappuccino systeem, bereidt lattes, cappuccino's en macchiatos door automatisch de exacte hoeveelheid koffie en melk of schuim direct aan het kopje toe te voegen.

  Eindeloze variëteit
  Geniet van een eindeloze variëteit aan 20 warme dranken, tot 20 opties: espresso, ristretto, lungo, doppio, americano, latte, plat wit, latte machiatto, cortado, warme melk, cappuccino, cappuccino mix, macchiato, macchiato inverse, water voor witte thee, rode thee, zwarte thee, groene thee, rooibos en kruidenthee. Het snelverwarmende Thermoblock-systeem zorgt ervoor dat de temperatuur binnen het optimale bereik blijft om de beste koffie te verkrijgen. Krachtige drukpomp met 19-bar ForceAroma technologie die het beste schuim en maximale smaak bereikt.

  Creëer jouw perfecte koffie
  CustomCoffee systeem dat het mogelijk maakt om de intensiteit, de temperatuur, de druk, de koffie, de melk, de room en het schuim aan te passen en zelfs de volgorde te kiezen waarin de ingrediënten worden gegoten. Geniet van jouw favoriete koffie. Geniet elke dag van jouw favoriete koffie met slechts 1 druk op de knop en sla ze op onder jouw naam. Accepteert tot 10 gebruikersprofielen. Inclusief koffie receptenboek voor een stap-voor-stap handleiding om de beste en meest originele koffierecepten te bereiden.
  lees meer

  Specificaties

  MerkCecotec
  FabriekstypePower Matic-ccino 9000
  Volautomatisch
  Pompdruk (bar)19
  Digitaal display
  Bonenreservoir (g)250
  Waterreservoir (l)2
  bekijk alle specificaties
  Pompdruk (bar)Stoompijpje (melkschuim)Heet water functieGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.