Cecotec 5466 steelstofzuiger, Zwart

  Cecotec5466 steelstofzuiger

  300.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Cecotec 5466 steelstofzuiger

  Ontdek het flexibele design van de Cecotec steelstofzuiger 5466. Deze 3-in-1 stofzuiger dient als stofzuiger, elektrische bezem en handheld. Maak jouw hele huis vrij van stof met de tank met een capaciteit van 800 ml.

  Maak jouw hele huis stofvrij
  Dit model heeft drie standen en past zich aan elke omstandigheid aan. De Eco-modus maximaliseert de levensduur van de batterij en biedt perfecte resultaten, de Daily-modus biedt de beste combinatie van efficiëntie en zuigkracht, en de Turbo-modus verwijdert het hardste stof en zuigt tapijten. Bovendien is een speciale gemotoriseerde borstel voor bekleding inbegrepen, die effectief is voor alle stof, huismijt en andere soorten vuil. Met een batterijduur van 65 minuten kan jij elke plek in jouw huis stofvrij maken. Op het LED-display wordt de resterende batterijduur aangegeven.

  Voor grote en kleine oppervlakten
  Het ErgoFlex systeem maakt het mogelijk om de moeilijkste gebieden te bereiken in eenvoudige en gemakkelijke bewegingen. Dankzij de 360º technologie kan je elke hoek van het huis bereiken. Het lichte gewicht maakt het mogelijk om hem in alle vrijheid en comfort te verplaatsen. Dit model is ontworpen om zowel zachte als harde oppervlakken te reinigen.

  Borstelloze technologie
  De DigitalBrushless-technologie is een geavanceerde motor zonder borstels. Dit biedt meer snelheid, minder lawaai en verlengt de levensduur van de stofzuiger. Bovendien heeft de Cecotec 5466 een geluidsniveau van 83-dB, veel minder dan elke andere stofzuiger met een vergelijkbaar vermogen. Hierdoor kan je gerust overdag of ’s nachts stofzuigen. Optioneel kun je de watertank als accessoire bevestigen (niet inbegrepen) welke dient als een dweil.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Cecotec