Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Catherine Cookson collection (DVD)
 • Uitverkocht

  Catherine Cookson collection (DVD)

  20.9916.99je bespaart 4.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Catherine Cookson collection (DVD)

  - The fifteen streets: Noord-Engeland, aan het einde van de 19de eeuw. John O' Brien heeft zich nooit goed thuis gevoeld in het ruwe dokwerkersmilieu waar hij is opgegroeid. Hij houdt zielsveel van zijn kleine zus Katie, maar tussen hem en zijn broer Dominic bestaat er en diepe en destructieve haat.

  - The man who cried: Lena Mason is een labiele vrouw, met wie geen land te bezeilen valt. Na lang wikken en wegen besluit haar man Abel haar te verlaten en hij gaat met hun zoontje Dick naar het Noorden. Hij vindt werk bij Peter Maxwell, die een garagebedrijf heeft. Ook Peters vrouw Hilda is vader en zoon gunstig genegen. Abel verandert zijn naam, maar het verleden haalt hem in. Zou hij toch nog rust vinden met of zonder Lena?

  - The gambling man: Rory Connor streeft hardnekkig naar een beter leven. Hij heeft lef en een neus voor zaken. Met zijn broer Jimmy stampt hij een bedrijfje uit de grond, al moet hij daarvoor zijn beste vriend verraden en raakt hij zijn jeugdleifde kwijt.

  - Colour blind: Wanneer Bridget thuiskomt met een zwarte echtgenoot, is haar familie zwaar geschokt. Wanneer haar man James van huis is, krijgt ze heel wat pesterijen te verduren. Vooral haar broer Matt maakt haar het lven zuur. De geboorte van haar dochter Rose Angela biedt troost, maar een heftig conflict tussen James en Matt is niet te vermijden.

  - The girl: Matthew Thornton is de natuurlijke vader van Hannah en neemt haar in zijn huishouding op. Zijn vrouw Anne is daar niet mee ingenomen en maakt Hannah, die opgroeit tot een bevallige jongedame, het leven zuur. Als Matthew sterft, ziet Anne haar kans schoon om zich te wreken op Hannah. Ze huwelijkt haar uit. Gevangen in een liefdeloos huwelijk, is Hannah een depressie nabij. Op een dag zoekt ze Ned weer op en er bloeit iets moois tussen hen.

  - Rag nymph: De kleine Millie wordt door haar moeder Laura, een prostituee, in de steek gelaten. Voddenverkoopster Raggie Aggie neemt het meisje onder haar hoede, Samen met de huurder ben vormen ze een ongewoon, maar hecht trio. Maar een donkere wolk bedreigt hun geluk. Slim Boswell, de boosaardige pooier van Millie's moeder, heeft ook plannen met Millie. Hij is vastbesloten om de jonge schoonheid in zijn macht te krijgen.

  - The moth: Robert Bradley kiest voor het buitenleven, maar dat is niet zo idyllisch als hij had verwacht. Hij krijgt het vaak aan de stok met zijn oom en zoekt dan rust in de natuur. Zo ontmoet hij op een avond de zonderlinge Millie, bijgenaamd ''de mot van Thorman'', en haar zus Sarah. Robert gaat als knecht bij hen aan de slag, maar personeelschef Dave maakt hem het leven zuur. Als zijn oom sterft, krijgt Robert een grote erfenis. Hij besluit op het platteland te blijven. Sarah is opgetogen, maar Dave's haat wordt nog aangewakkerd. Millie wordt het slachtoffer van zijn waanzin.

  - The round tower: Engeland in de jaren 1950. De 17-jarige Vanessa Ratcliffe heeft het voortdurend aan de stok met haar ouders, die haar willen koppelen aan een rijke aristocraat. Ze sluit vriendschap met Angus Cotton, de zoon van hun dienstmeid. Als Vanessa zwanger is, wordt Angus met de vingers gewezen. Vanessa houdt vol dat hij onschuldig is. Ze hoopt tevergeefs dat haar buurman Arthur de waarheid verteld. Vanessa loopt ten einde raad van huis weg. Angus zal nu zijn liefde voor haar moeten bewijzen.  The Fifteen Streets
  The Man Who Cried
  The Gambling Man
  Colour Blind
  The Girl
  Rag Nymph
  The Moth
  The Round Tower

  Specificaties

  GenreDrama
  SubgenreRomantiek
  Speelduur1157
  LeeftijdLet op met kinderen tot 12 jaar
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand