Cat S41 smartphone, Zwart

  CatS41 smartphone

  384.95
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Cat S41 smartphone

  De Cat S41 heeft een 5 inch beeldscherm en draait op Android 7.0 Nougat besturingssysteem. Met de 1.3 GHz processor en het 3 GB werkgeheugen zorgen dat alle apps en bestanden snel en soepel werken. De S41 is uitgerust met een 13 megapixel camera en een 8 megapixel front camera. De S41 heeft 32 GB geheugen en is daarnaast eenvoudig uit te breiden met een Micro SD kaart van maximaal 2 TB.

  Blijf opgeladen
  Laat je leven niet leiden door je batterijduur. De grote en krachtige batterij (5000 mAh) van de Cat S41 geeft je 44 dagen standby-tijd en een gesprekstijd van 38 uur met 3G. Wanneer je ergens terecht komt waar je je telefoon niet kunt opladen blijf je met de Cat S41 verbonden, wat er ook op je pad komt.

  Deel de kracht
  De functie voor batterij delen van de Cat S41 maakt het mogelijk om andere apparaten en accessoires op te laden. Je kunt ook een reserve batterijniveau instellen, zodat je Cat S41 gegarandeerd blijft werken, zelfs wanneer je de apparaten van je vrienden of collega's oplaadt.

  Waag de sprong
  De Cat S41 is de perfecte smartphone voor in het water. De telefoon kan gedurende een uur onderwater blijven tot een diepte van 2 meter. Zo wordt je gerust nat zonder je zorgen te maken over de schade aan je telefoon. Het 5 inch Full HD scherm en de 13 megapixel camera aan de achterkant werken perfect in onderwatermodus. Zo kun je onderwater blijven werken, of belangrijke onderwatermomenten vastleggen.

  Meer dan ruig
  De Cat S41 is een echte robuuste telefoon. De telefoon heeft een IP68 water- en stofbestendigheidscertificatie, krasbestendig scherm met Corning Gorilla Glass 5 en valbestendigheid die is getest op beton vanaf tot 1,8 meter hoogte. Ook is de telefoon stevig genoeg om thermische schokken en zoutnevel te kunnen weerstaan.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijBesturingssysteemTouchscreenWifiBluetoothUSB-aansluitingGPS