Cat S31 smartphone, N.v.t.

  CatS31 smartphone

  291.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Cat S31 smartphone

  De S31 van Cat is gemaakt om te overleven. Laat hem vallen, maak hem vuil of dompel hem onder in water. Hij blijft voor je werken dankzij de indrukwekkende functies, zoals een scherm dat afleesbaar is in direct zonlicht en een 4000 mAh-batterij die lang mee gaat. De S31 heeft een 4.7 inch beeldscherm en draait op Android 7 Nougat besturingssysteem. Met een de 1.3 GHz processor en het 1 GB werkgeheugen zorgen dat alle apps en bestanden snel en soepel werken. De S31 is uitgerust met een 8 megapixel camera en een 2 megapixel front camera. De S31 heeft 16 GB geheugen en is daarnaast eenvoudig uit te breiden met een Micro SD kaart van maximaal 128 GB.

  Praat langer / Blijf verbonden / Doe meer met je dag
  Alles staat niet ineens stil als je telefoon ermee ophoudt. Daarom is de krachtige batterij (4000 mAh) van de Cat S31 gemaakt om door te blijven gaan, na slechts één keer opladen. Zo blijf je verbonden en doe je meer met je dag, wat er ook op je pad komt, zelfs wanneer je nergens je telefoon kunt opladen.

  Zo robuust als nodig / Jouw krachtige ondersteuning / Stoer gemaakt
  De Cat S31 is echt een robuuste telefoon, perfect voor actieve gebruikers. IP68 waterbestendig, stofbestendig en valbestendig tot 1,8 m op beton, met zijn militaire specificaties kan de telefoon de meest extreme omstandigheden aan, waaronder thermische schokken en zoutnevel. Op het werk of in je vrije tijd, de Cat S31 is robuust gemaakt zodat hij voor je blijft werken.   
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothUSB-aansluitingGPS