Candide borstvoedings kussen easy pillow, Grijs

  Candideborstvoedings kussen easy pillow

  59.95
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Candide borstvoedings kussen easy pillow

  Het Easy Pillow Borstvoedingkussen van Candide maakt het mogelijk om snel en zonder moeite borstvoedingsposities te variëren: je wordt niet moe in je armen en bekende ongemakken van borstvoeding zoals tepelkloven worden hiermee voorkomen. Tepelkloven kun je voorkomen door je baby goed aan te leggen en daarbij is dit kussen reuze gemakkelijk.

  Er zijn verschillende borstvoedingsposities en mogelijkheden om je baby aan te leggen. Deze kun je in de loop van de borstvoedingsperiode steeds weer veranderen. Het is erg belangrijk dat je voor jezelf een ontspannen, comfortabele positie vindt. Het ergonomische Easy Pillow voedingskussen helpt daarbij. Beide kussentjes zijn d.m.v. klittenband op elke gewenste plaats te bevestigen en met behulp van de verstelbare band blijft het kussen op z’n plaats.

  De kussentjes kunnen ook zonder de schuimbasis alleen worden gebruikt; dan kan de baby bijvoorbeeld makkelijker zijn of haar arm laten hangen tijdens borstvoeding.De Easy Pillow is ook uitermate geschikt om een tweeling de borst te geven. De hoes en kussens zijn wasbaar in de machine.

  Kenmerken
  - Kussenslopen:100% katoen
  - Schuimbasis: boven 100% polyester.
  - Zij- en onderkant 80% katoen/20% polyester
  - Kussens : 100% polyester
  - Schuimvulling : 100% polyuréthaan
  lees meer

  Specificaties