overzicht
Campingaz gasdrukregelaar
 • -13%

  Campingazgasdrukregelaar

  22.9519.95je bespaart 3.-
  6 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Campingaz gasdrukregelaar

  Deze drukregelaar van Campingaz is een complete set en wordt geleverd inclusief gasdrukregelaar, 100 cm gasslang en 2 slangklemmen. Deze gasdrukregelaar heeft buitenschroefdraad en past op Campingaz en butaan gasflessen. In verband met de veiligheid wordt het aanbevolen om de gasslang elke 2 jaar te vervangen. Door uitdroging kan de slang namelijk haarscheurtjes en zodoende gaslekken krijgen. De gadrukregelaar is geschikt voor een druk van 30 mbar.

   

   

  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(6 reviews)
  Meest recent

  gasdrukregelaar

  Jammer dat de gasdrukregelaar niet metéén geadviseerd wordt bij de bbq. Nu extra kosten voor de regelaar en dag wachten. Eigenlijk zou bij de bbq aanwezig moeten zitten,(anders werkt hij toch niet !!

  1 persoon vond dit nuttig

  Prima artikel

  Prima artikel, compleet om het meteen een bbq aan te sluiten.

  Fijne aanvulling

  Hadden wel gasdrukregelaars, maar onze bbq wilde niet goed branden, de gampinggazdrukregelaar besteld, werkt prima, alle gaspitten branden regelzatig en rustig. Erg blij mee

  Gewoon nodig

  Tja, als je een Camingaz BBQ koopt zou je er ook een gas reduceer bij moeten hebben, meteen meebesteld. Wel jammer van wehkamp, dat er over de BBQ en de relatief kleine reduceer bezorgkosten werden berekend.

  Gelijk maar meebestellen

  Gelijktijdig meebesteld met de bestelde barbecue, kan er weinig meer over zeggen dat het zijn werk doet. Goed product dus.

  nodig bij de BBQ

  Zonder deze slang kun je niet grillen of BBQen dus vergeet 'm niet te bestellen!

  toegevoegd aan winkelmand