Campingaz 3 Series Classic LS gasbarbecue, Grijs
 • uitverkocht

  Campingaz3 Series Classic LS gasbarbecue

  429.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Campingaz 3 Series Classic LS gasbarbecue

  Het buitenleven met familie en vrienden wordt een waar genot met deze Campingaz 3 series classic LS barbecue. De belangrijkste pluspunten van deze bbq zijn de roestvrijstalen buisvormige branders en een niet kleverig geemailleerd kookoppervlak. Dit zorgt ervoor dat het bereiden van verse maaltijden leuk, snel en ontzettend eenvoudig is. Schoonmaken is snel en simpel dankzij het easy clean systeem.

  Perfecte bereiding
  Door de geintegreerde thermometer en het warmhoudrekje is het mogelijk om gerechten perfect te bereiden. Aan de voorzijde zitten 2 deurtjes voor opberggemak en de barbecue staat op 4 wieltjes voor eenvoudige verplaatsing. Door de Piezo ontsteking is de barbecue eenvoudig aan te steken. Met inklapbare zijtafel en zijbrander om bijvoorbeeld satesaus te bereiden en warm te houden.

  InstaClean®
  InstaClean van Campingaz is hét systeem wat voorkomt dat jij tijden na het barbecueën nog aan het boenen, poetsen en schrobben bent. Dankzij dit systeem zijn namelijk alle vaatwasserbestendige onderdelen binnen 60 seconden van de barbecue verwijderd. Het systeem zorgt ervoor dat zelfs het meest nare klusje van het barbecueën een feestje wordt!

  Deze barbecue wordt geleverd exclusief gasdrukregelaar en gasslang. Kies ervoor je barbecue compleet te maken door bestelnummer 518520 mee te bestellen.

   Kenmerken:
  - Gasverbruik: 698+167g/u
  - Kookhoogte: 90,5 cm

  Wordt exclusief gasdrukregelaar geleverd.
  lees meer

  Specificaties