CALVIN KLEIN Obsession Men eau de toilette - 125 ml
 • actie!

  CALVIN KLEINObsession Men eau de toilette - 125 ml

  24.4061.-je bespaart 36.60
  vandaag besteld, morgen in huis
  Actie!

  Actie!

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoondeprijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 24 mei 2021.

  CALVIN KLEIN Obsession Men eau de toilette - 125 ml

  ‘Mannen vechten voor hun hartstocht – zowel in hun carrière als in de liefde’ zegt Calvin Klein. ‘Ik wilde een geur creëren, die dit principe van vastbeslotenheid, dit vuur, beschrijft.’ De Amerikaanse ontwerper Calvin Klein heeft de kracht van de hartstocht van de man in een unieke geur omgezet. Het harmoniseert provocerende en klassieke elementen tot een spectaculaire combinatie van kracht en vastbeslotenheid. Onmiskenbaar Calvin Klein. Obession for men is terecht een succesvolle geurklassieker, die niet meer weg te denken is uit de wereld van geuren.‘Obession for men is een geur, waarmee mannen zich instinctief goed voelen,’ zegt Calvin Klein. ‘Ik nodig mannen uit zich aan deze sensuele geurbelevenis over te geven.’

  Obsession for men. De geur, die bestaat uit een fascinerende combinatie van planten, kruiden en zeldzame houtsoorten is krachtig, mannelijk en ongelofelijk provocerend.  
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.