Taylor Jenkins Reid California dream: Carrie Soto is back

  22.99

  California dream: Carrie Soto is back - Taylor Jenkins Reid

  'Reid weet van een tenniswedstrijd een pageturner te maken, zelfs voor lezers die niets om sport geven.' - Kirkus (starred)

  In Carrie Soto is back vertelt Taylor Jenkins Reid het verhaal van een legendarische tennisser die een comeback maakt om haar grandslamrecord terug te winnen. Carrie Soto’s fanatisme op de tennisbaan heeft haar niet populair gemaakt. Maar wanneer ze haar carrière beëindigt is ze de beste ooit: ze heeft elk record verbroken en twintig grandslamtitels gewonnen. Ze offerde er zo goed als alles voor op.

  Zes jaar later ziet Carrie vanaf de tribune van de US Open dat het record haar wordt afgenomen door de meedogenloze speler Nicki Chan. Dit kan ze niet accepteren: ze neemt de beslissing om een comeback te maken en het record terug te winnen. De media zijn haar echter niet goedgezind en op haar zevenendertigste is ze niet meer zo snel en zo sterk als vroeger. Zal Carrie Soto haar record terugkrijgen?

  Carrie Soto is back van Taylor Jenkins Reid is een ontroerend verhaal over perfectie, doorzettingsvermogen en kwetsbaarheid.

  'Reids eerdere romans waren fenomenale hits, van haar nieuwste hoef je niet minder te verwachten.' - Booklist (starred)

  'Reid heeft weer een dijk van een boek geschreven.'- Library Journal (starred)

  'Geen zorgen als je niet van sportverhalen houdt; dit is een hartverwamende roman over een iconisch en vasthoudend vader-dochterduo.'- Time

  'Prachtig. Scherp, slim en krachtig, een boek dat je om de zoveel pagina's opzij moet leggen om op adem te komen.' - Emily Henry, auteur van Stranddagboek

  'Een episch verhaal over moed, uithoudingsvermorgen en de kracht van kwetsbaarheid.'- Buzzfeed

  lees meer

  Specificaties

  AuteursTaylor Jenkins Reid
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelLiteratuur
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's384
  UitgeverAmbo|Anthos
  Jaar van uitgifte2023
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat