overzicht
C&A The Denim slim fit jeans met borduursels, Dark denim
 • Uitverkocht

  C&AThe Denim slim fit jeans met borduursels

  29.-11.60je bespaart 17.40
  5 reviews
  Kies eerst je maat

  C&A The Denim slim fit jeans met borduursels

  Deze dames slim fit jeans van The Denim uit de C&A collectie is uitgevoerd in een stretch denim. Het 5-pocket model is voorzien van borduursels op de broekspijpen en sluit met een rits en knoop.

  Binnenbeen lengte: 78 cm (maat 36)

  Specificaties

  Wasvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.2(5 reviews)
  Meest recent

  Superlekkere broek waamee je de bloemetjes buiten zet

  De pasvorm zit als gegoten, ook de lengte van de broekspijpen is perfect voor mijn redelijk korte benen. Het bloemmotief geeft de jeans een fleurig tintje. Niet onbelangrijk...mijn iets vollere billen komen lekker uit in deze broek aldus mijn lief.

  Leuke broek.

  Leuke broek met leuke borduursels .goede kwaliteit en fijne pasvorm.snel geleverd

  Leuke broek, valt groter uit

  Een erg leuke broek! Ik heb maat 44 besteld, en inderdaad valt deze maat groter uit. Aangezien ik zag dat maat 42 niet leverbaar is, en ik deze broek voor de helft van de prijs kon kopen, hou ik deze. Ik neem de broek zelf in de taille in, zodat deze broek me beter past. Dat het ruim om mijn benen valt stoort me niet, dat laat ik zo.

  Neem 1 of 2 maten kleiner!

  Tegenwoordig kan ik bij C&A vaak de 44 aan. Deze maat heb ik besteld, maar voor alle zekerheid ook 46. De 44 was al zodanig groot dat ik 46 niet eens meer heb aangedaan. De lengte was wel goed voor mijn lengte (185cm). De broek zelf vond ik wat dun voor deze tijd van het jaar, maar is misschien wel leuk voor de lente. Misschien dat ik nog een 42 probeer.

  1 persoon vond dit nuttig

  super leuke broek

  zit heerlijk maar neem een maat kleiner...…..verder een fijne broek met leuke versiersels

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand