overzicht
C&A Clockhouse plisse jumpsuit zwart, Zwart
 • Uitverkocht

  C&AClockhouse plisse jumpsuit zwart

  19.-9.50je bespaart 9.50
  3 reviews
  Kies eerst je maat

  C&A Clockhouse plisse jumpsuit zwart

  Deze dames plissé jumpsuit, van het merk Clockhouse uit de C&A collectie is uitgevoerd in een glanzende kwaliteit. Dit model is mouwloze en heeft een broekrok. verder is het voorzien van een overslag op rugpand met knoop, voorzijde ronde hals met druppelvormige opening en elastiek in taille.

  Specificaties

  Wasvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.7(3 reviews)
  Meest recent

  sjiek en draagt super

  mooi pak, ik ben niet zo heel lang dus kan goed, hakken eronder en je bent helemaal de topper van de avond

  super leuk

  Ik kocht deze voor mijn gala, maar kn ook heel goed voor andere feesten of zelfs voor in de zomer. Kon in het begin de voorkan en achterkant niet van elkaar onderscheiden, dit kwam doordat ik het label eraf had geknipt. Verder vind ik het persoonlijk erg leuk dat de broekspijpen erg breed zijn, mijn been kan er denk ik wel 3 keer in en heb toch wel stevige boven benen. Ik ben erg blij met deze jumpsuit

  1 persoon vond dit nuttig

  Broekrok

  Het is geen jumpsuit zoals in de tekst maar een broekrok. Ik ben 170 cm maar de pijpen vallen bij mij net over de kuiten. Ik dacht dat deze jumpsuit lange pijpen had. Op model was dit natuurlijk opgevallen. Maar daarom retour.

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand