By SIDDE hocker Brun, Dark Blue

  By SIDDEhocker Brun

  329.-
  Hocker
  met 4 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  By SIDDE hocker Brun

  Wil je bij je bank Brun toch wat extra ruimte creëren? Dan is deze hocker zeker een uitstekende aanvulling op deze bank. Met het bijvoegen van deze hocker kun je heerlijk met je benen omhoog genieten van het zitcomfort van de comfortabele bank Brun! Ook is het mogelijk de hocker als bijzetter te gebruiken.

  De Brun hocker is verkrijgbaar in de 5 kleurvariaties! De neutrale en ook unieke kleuren van dit model zijn gemakkelijk te combineren met vrijwel iedere andere kleur in je interieur.

  Bij aflevering zal de hocker, als je tevens de bank Brun besteld, geleverd worden via onze vervoerder. Als de hocker los wordt besteld zal verzending per pakketdienst plaatsvinden.

  Afmeting van de Brun hocker:
  - L88 x B42 x H42 cm (inclusief poot 16 cm)

  Design uit Europa:
  Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan wij de hocker voor je produceren. Niet ver weg in Azië, maar dichtbij huis, in Europa. Geen onnodige massaproductie, geen grote voorraden die staan te wachten op een koper. Jouw unieke hocker wordt gemaakt door onze eigen meubelmakers met liefde voor het vak. Geen goedkope grondstoffen die na een paar jaar verteerd zijn of kapot gaan, maar duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Binnen 7 tot 9 werkdagen leveren we de hocker bij je thuis, rechtstreeks vanaf onze fabriek. We geven 5 jaar garantie op het binnenwerk van de hocker. De stof is geïmpregneerd met Protexx voor 5 jaar vlekkengarantie. Geniet van je design meubel, elke dag weer.

  * Helaas kunnen de By Sidde artikelen niet worden geleverd op de Waddeneilanden.
  lees meer

  Specificaties

  ZitcomfortGarantie