By SIDDE 3-zitsbank Brun, Sand Cream
 • uitverkocht

  By SIDDE3-zitsbank Brun

  899.-
  3-zitsbank
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  By SIDDE 3-zitsbank Brun

  By SIDDE bank Brun een nieuw compact design. Het tijdloze en elegante design van de Brun kent klassieke vormen en geeft een rustige uitstraling aan iedere ruimte. De vriendelijke vormen, met knopen in de rug, in combinatie met de slanke beukenhouten poten benadrukken het Scandinavische design van By SIDDE.

  Brun maken wij in onze fabriek met hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. De bank is gemaakt met een Nosag ondervering, daarop een Bonell binnenvering en daarna een koudschuim toplaag dat samen zorgt voor een zachte demping.

  Graag vertellen we je ook wat meer over de stof. De stof bestaat voor het grootste deel uit polyester, dit zorgt voor een sterke kwaliteit met een lange levensduur. Daarmaast heeft de stof linnen in zich, dit geeft een mooie natuurlijke look aan de stof. Het linnen is niet in het garen mee gedraaid maar op verschillende punten ingezet. Je herkent het aan de lichte slub.

  Deze stijlvolle By SIDDE bank Brun is verkrijgbaar in een 2,5-zits en 3-zits variant!

  Bij aflevering zal de bank Brun bij je worden geleverd in een speciale hoes en heeft de bank Brun de volgende verpakkingsafmetingen:
  - Brun 2,5-zits: L195xB96xH63 cm (excl. poot 16 cm)
  - Brun 3-zits zits: L225xB96xH63 cm (excl. poot 16 cm)

  De poten van de bank worden door onze vervoerder bij bezorging gemonteerd!

  Hocker model Brun:
  Tevens is er voor de bank Brun ook een bijpassende hocker te bestellen. Deze hocker kan in dezelfde stof worden gemaakt als de bestelde bank Brun. De afmetingen van de hocker zijn L88 x B42 x H42 cm.

  Design uit Europa:
  Zodra je de keuze hebt gemaakt, gaan wij de bank voor je produceren. Niet ver weg in Azië, maar dichtbij huis, in Europa. Geen onnodige massaproductie, geen grote voorraden die staan te wachten op een koper. Jouw unieke bank wordt gemaakt door onze eigen meubelmakers met liefde voor het vak. Geen goedkope grondstoffen die na een paar jaar verteerd zijn of kapot gaan, maar duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Binnen 7 tot 9 werkdagen leveren we de bank bij je thuis, rechtstreeks vanaf onze fabriek. Zonder dikke lagen plastic en karton, maar in een functionele stoffen hoes die we kunnen hergebruiken. We geven 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. De stof is geïmpregneerd met Protexx voor 5 jaar vlekkengarantie. Geniet van je design meubel, elke dag weer.

  * Helaas kunnen de By Sidde artikelen niet worden geleverd op de Waddeneilanden.
  lees meer

  Specificaties

  ZitcomfortGarantie