Aquaplay waterspeelgoed

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Waterbaan Aquaplay: lekker kliederen met water

De meeste kinderen doen niets liever dan lekker met water kliederen. De Aqua waterbaan is daarom gegarandeerd een cadeau waar alle kids erg blij van worden. De waterbanen zien er super hip uit en kunnen uitgebreid worden met (los verkrijgbare) bootjes en verbindingsstukken. De waterbaan is ideaal om in de tuin te zetten op een warme zomerdag maar kan ook gebruikt worden om mee te spelen tijdens het badderen. Daarnaast is de waterbaan super leuk om mee te nemen op vakantie. Zo heeft je kind het hele jaar door plezier van deze must-have.

Starterspakket, Amphie World en Adventure Land

Naast een Aqualand starterspakket vind je in onze webshop de Aquaplay Amphie World en de Adventure Land Aquaplay. Deze waterbanen beschikken over glijbanen en andere hindernissen die het spelen extra spannend maken. De sets zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en staan garant voor heel veel speelplezier. De waterbanen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Door de goede kwaliteit kan de waterbaan (als je kind er te oud voor is geworden) prima doorgegeven worden aan jongere broertjes, zusjes of vriendjes. De waterbaan wordt geleverd inclusief bootje en speelfiguurtje.

Verbindingsbanen en bootjes

Met een los verkrijgbaar Aquaplay verbindingsstuk maak je de waterbaan nog groter en spannender voor je kind. In onze webshop koop je direct extra bootjes of een stoere container kraan om de baan mee in te richten. Uiteraard kan je kind ook zijn eigen boten of poppetjes in het water gooien. Tip: niet alleen waterbanen zijn altijd een succes, ook onze zandbakken zijn populair. Hier kan je kind lekker mee buiten spelen als het wat minder warm is. Tot slot vind je bij het zandbakspeelgoed leuke emmertjes en gietertjes waarmee je kind de waterbaan kan vullen of zich in de zandbak zal vermaken.

Bestel je waterbaan en andere must-haves van Aquaplay direct

Een waterbaan is een geweldig cadeau om de zomervakantie mee in te luiden. Daarnaast is een waterbaan dé gouden tip om je kind in bad te lokken. Wedden dat elk kind spontaan elke avond in bad wil als hij ondertussen met deze waterbaan mag spelen? Wil jij je Aquaplay speelgoed zo snel mogelijk ontvangen. Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen de volgende werkdag. Je betaalt geen verzendkosten als je voor minimaal € 20 bestelt. Heb je vragen over het bestellen, betalen of retourneren? Stel je vraag dan gerust aan de klantenservice of check de veel gestelde vragen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.