Trampolineranden

Buitenspelen is bijzonder gezond. Even het hoofd leeg waaien en de nodige zonnestralen omzetten in het o zo belangrijke vitamine D. Is de voorraad energie van jouw kinderen onuitputbaar? Dan mag een trampoline zeker niet aan jouw tuin ontbreken. Goed onderhoud van de trampoline is essentieel. Misschien heb je er al een, maar is de beschermrand kapot. Dan hoef je gelukkig niet een geheel nieuwe trampoline aan te schaffen, bij wehkamp koop je namelijk gewoon een nieuwe beschermrand voor de trampoline.

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Wanneer beschermrand van de trampoline vervangen?

De trampoline beschermrand is een belangrijk onderdeel van de trampoline. Het dekt de veren af en voorkomt dat kinderen hier met hun voeten tussenkomen en zich bezeren. Wanneer de rand van de trampoline beschadigd is, zal het niet meer voldoende bescherming bieden en is het zeker aan vervanging toe.

Hoe meet je de trampoline rand?

Het spreekt voor zich dat je op zoek gaat naar een rand die bij het model van je trampoline past, maar ook de afmeting moet kloppen. Meet dan ook goed welke maat rand je nodig hebt. Dit doe je door van buitenkant frame tot buitenkant frame te meten. Hierbij wordt ook onderscheid gemaakt tussen inground modellen en trampolines op poten.

Een trampoline rand kopen bij wehkamp

We bieden je diverse randen van verschillende merken en kleuren, zoals roze, groen en zwart. Hoe een trampoline rand bevestigen? Dat doe je heel eenvoudig op dezelfde manier als de rand die er al op zat, met de speciale elastieken. Kies de beschermrand met de juiste vorm en afmeting, bepaal de kleur die de rand moet hebben en plaats vandaag nog je bestelling. Wij zorgen ervoor dat je deze de volgende dag in huis hebt. Heb je andere trampolineaccessoires nodig? Bij wehkamp bestel je ook trampolinehoezen en trampolinenetten eenvoudig online.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help