EXIT speelhuizen

36 Resultaten
Aanbevolen

36 Resultaten

Een prachtig Exit speelhuis in je tuin

Exit maakt prachtige speelhuizen voor kinderen. De huisjes doen sprookjesachtig aan en zijn op een milieuvriendelijke manier gemaakt. Het cederhout in de huisjes is zonder chemicaliën verwerkt en geeft een Exit houten speelhuis een uitstekende kwaliteit en een lange gebruiksduur. Het hout is niet behandeld tegen houtrot, simpelweg omdat cederhout hier van nature uitstekend tegen bestand is. Kies je voor een mooi speelhuisje uit onze Exit collectie? Dan kies je voor een veilig huisje van een bijzonder design.

Een bijzonder speelhuis

Een speelhuisje van Exit zou niet misstaan in een sprookjesbos. Met asymmetrische ramen en deurtjes ziet een van de huisjes uit ons assortiment er in iedere tuin prachtig uit. Hier kan gespeeld worden! Maar je kunt er ook een fijne plek in inrichten om te lezen, bijvoorbeeld door er een lampje op batterijen in te hangen. Naast een huisje hebben we ook een Exit speelhuis met een glijbaan in ons assortiment!

Een huisje met glijbaan

Je kunt kiezen voor een speelhuisje in je tuin en er zelf nog een schommel of een glijbaan bij plaatsen. Maar heb je het speelhuis Exit Fantasia 300 al gezien? Hiermee zet je een perfect speelhuis met een eigen glijbaan en een veranda met een eigen trap neer! Bekijk het leuke assortiment speelhuisjes in onze webshop en verras je kroost met het huisje van zijn of haar dromen.

Ontdek het leukste buitenspeelgoed, mooie speelhuizen zoals het Exit speelhuis Beach en fijne speeltoestellen in onze uitgebreide wehkamp webshop en maak een gezellige mini-speeltuin in jouw eigen tuin! Niets is zo leuk voor kinderen als de fantasie de vrije loop laten en met vriendjes buiten spelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.