Snorkels

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

De beste snorkelsets voor echte waterratten

Met een fijn snorkelmasker heb je nog meer plezier van een vakantie aan het water of van een bezoek aan het zwembad. Het snorkelen is een veilige en verkoelende activiteit die je prima kunt (be)oefenen in een zwembad, maar ook in het heldere water in jouw vakantieoord. Veel volwassenen en kinderen genieten intens van een snorkelsessie.

Tijdens het snorkelen kun je de bijzondere wereld onder water perfect observeren, zonder dat je hiervoor onder water hoeft te duiken. Met een duikbril met snorkel kun je (wanneer jouw gezicht naar beneden gericht is in het water) prima blijven ademen. In onze webshop koop je een duikbril met snorkel voor een kind, maar ook voor volwassenen bieden we een mooi assortiment duikbrillen en snorkels.

Een ideale snorkelset voor volwassenen

Vind je het wat spannend om met je gezicht in het water rond te zwemmen om vissen te spotten? Maak dan gebruik van een zeer veilige full face duikset. Dit is een masker dat de oren, neus en mond bedekt en tegelijkertijd alle ruimte geeft om op een natuurlijke manier te ademen tijdens het zwemmen. De lucht circuleert binnen dit masker, waardoor er geen condensatie optreedt. Het gezichtsveld is uitstekend wanneer je rondzwemt met een dergelijk masker. Tip: bevestig een onderwatercamera aan de O-ring die op het masker bevestigd is. Zo film je alles wat je ziet terwijl je snorkelt! Let op: de full face maskers zijn snorkels en geen duikmaskers.

Snorkelen: heerlijk voor jong en oud

Naast een zwemdiploma heb je voor het snorkelen niets anders nodig dan een goede snorkelset. Je drijft tijdens deze activiteit op het water (terwijl je met je benen doorzwemt) en kijkt naar beneden door jouw duikbril. Afhankelijk van de plaats waar je gaat snorkelen heb je de kans om de mooiste en meest kleurrijke dieren en planten onder water te zien. Ga je op vakantie naar landen als Spanje, Griekenland of bijvoorbeeld Thailand? Neem dan absoluut een snorkelset mee en als het even kan ook een camera voor onder water.

Makkelijk shoppen voor jouw vakantie aan het water

Van leuk waterspeelgoed en ligbedden tot veilige zwembandjes en speelsets voor op het strand; in onze webshop winkel je makkelijk voor jouw vakantie of trips naar het zwembad. Bestel jouw favoriete snorkelspullen, zwemkleding en meer in onze shop en winkel wanneer het jou het best uitkomt. Wij zorgen ervoor dat je jouw nieuwe aankopen snel in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.