Intex opblaasspeelgoed

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Leuk Intex opblaas speelgoed

In onze webshop bieden we je de leukste artikelen waarmee je een vakantie, een zonnige dag of een bezoek aan het zwembad nog leuker kunt maken. Intex maakt hoogwaardige opblaasitems zoals luchtbedden, opblaasballen en ander speelgoed voor in de tuin of op het strand en leuk speelgoed voor in het water. Denk aan veilige opblaasbandjes waarmee de kleinste kindjes veilig het water in kunnen, maar ook aan een opvallende drijvende zwembad auto voor op het water en oversized zwembanden en ander leuk waterspeelgoed.

Wil je over het water dobberen in een comfortabele zwemband met een drankje in je bekerhouder? Ontdek dan ons zeer uitgebreide assortiment Intex opblaasbaar speelgoed in onze webshop. Kijk je uit naar een eigen zwembad in de tuin in de warmere maanden? Ontdek dan de Intex zwembaden.

Een extra bed voor logés bij de hand

Heb je geen plek in huis om een logeerkamer in te richten met een extra bed voor gasten maar vind je het wel prettig om bezoekers de mogelijkheid te bieden om te blijven logeren? Dan biedt een comfortabel hoog luchtbed uitkomst. Kies voor een dik en hoog bed waarin keer op keer heerlijk geslapen kan worden, al dan niet met een elektrische pomp. Luchtbedden met een dergelijke pomp kun je simpelweg aansluiten met de meegeleverde stekker. Met een druk op de knop blaast het bed zichzelf snel op. Na een logeerpartij laat je het luchtbed snel leeglopen en vouw je het matras plat weg.

Verschillende soorten opblaasbedden

In onze webshop vind je een zeer ruime keuze aan luchtbedden. Van een opblaasbed in 1 persoons model, dat je makkelijk overal kunt plaatsen, tot een ruim en zeer comfortabel Intex luchtbed in 2 persoons uitvoering. Uiteraard is een dergelijk luchtbed niet alleen handig voor logés in huis. Ga je kamperen? Dan slaap je altijd heerlijk op een stevig luchtbed van Intex. Vergeet de handpomp niet mee te nemen voor je op weg gaat.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.