Smoby glijbanen

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Heerlijk spelen op een eigen glijbaan voor binnen of buiten

Met een eigen glijbaan spelen kinderen heerlijk buiten, maar bij slecht weer zet je een kleine glijbaan van Smoby ook prima binnen neer. De glijbanen van dit merk zijn licht van gewicht en makkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen. Het materiaal kan tegen een beetje regen en is makkelijk makkelijk te reinigen.

Een veilige eigen glijbaan neerzetten

Ben je van plan een leuke speelplek in te richten? Dan is een Smoby Funny glijbaan een leuke optie. Met een schommel erbij heb je een mini-speeltuin! Deze glijbaan heeft een glijvlak met golven. Zo hobbelt het kind met vaart naar beneden. Ga je een weekendje weg en heb je ergens een huisje gehuurd, of gaat je kind uit logeren? Dan pak je de glijbaan makkelijk plat weg in de auto en neem je hem mee.

Een kleine speeltuin in een toestel

Smoby heeft een leuke speelauto ontwikkeld voor kinderen vanaf twee jaar. De leuk vormgegeven Smoby glijbaan auto heeft een leuke verrassing onder de motorkap: een kleine zandbak. De toeter op de auto maakt het rondrijden nog leuker. De auto heeft een kleine glijbaan op de achterzijde. Je kind kan dus rondrijden en in de zandbak spelen, en de auto heeft een eigen echte glijbaan! Het compacte formaat van de makkelijk te reinigen auto maakt dit buitenspeelgoed tot een echte favoriet voor veel ouders en hun kinderen.

Van een grote glijbaan van Smoby tot een zandbak, een speelhuis of een speciale veilige Smoby glijbaan voor een peuter, in onze webshop vind je het allemaal. Zelf buiten spelen is goed voor de sociale contacten van het kind, en hij of zij is actief in de frisse lucht. Bestel je nieuwe speelgoed vandaag nog, wij bezorgen het snel aan huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.