Bugaboo Turtle by Nuna autostoel incl. adapters voor Donkey 2 kinderwagen, Zwart
 • Uitverkocht

  Bugaboo Turtleby Nuna autostoel incl. adapters voor Donkey 2 kinderwagen

  259.-
  Donkey 2
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bugaboo Turtle by Nuna autostoel incl. adapters voor Donkey 2 kinderwagen

  De Bugaboo Turtle inclusief Bugaboo Donkey2 adapters is de veilige oplossing voor het reizen met je baby, van auto tot kinderwagen.

  Met de Bugaboo Turtle by Nuna autostoel wissel je soepel en naadloos tussen auto en kinderwagen, zonder dat er iemand wakker wordt. Van de allereerste rit naar huis tot heerlijke autoritten en alledaagse uitjes, met de Bugaboo Turtle autostoel ben je er helemaal klaar voor. Geschikt vanaf de geboorte (40 tot 85 cm) tot 15 maanden (13 kg).

  De Bugaboo Turtle by Nuna autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun, de kenmerkende Bugaboo zonnekap met kijkvenster van gaas en een 'slimme zonneklep' met SPF 50+, die een rustige cocon creëert. Je kindje geniet van ultiem comfort, of je nu in de auto zit of een wandeling maakt. De wasbare inzetstukken van merinowol bieden optimale klimaatbeheersing.

  Dankzij de autostoeladapters en de herkenbare witte knoppen sluit de Bugaboo Turtle by Nuna autostoel zowel wat betreft design als gebruik naadloos aan op je Bugaboo kinderwagen. De Bugaboo Turtle autostoel heeft een lichtgewicht kuipje en een ergonomische draagbeugel.

  De belangrijkste veiligheidskenmerken van de Bugaboo Turtle by Nuna zijn de true-lock™ basis met drievoudige installatiebevestiging, de vijfpuntsgordel en het gepatenteerde tailor tech™ foam voor ultieme bescherming bij een eventuele aanrijding van opzij. De Bugaboo Turtle by Nuna voldoet aan de i-Size norm en heeft een "Gut (1.8)" score wat betreft bescherming bij aanrijdingen*. i-Size is de nieuwe veiligheidsnorm voor autostoeltjes en zorgt ervoor dat kinderen veiliger zitten en beter beschermd zijn bij een eventuele aanrijding van opzij.
  * Op basis van de Nuna Pipa Icon 2017 ADAC autostoeltjestest

  Kenmerken:
  - Gepatenteerd Tailortech™ traagschuimvoor ultieme bescherming bij een eventuele aanrijding van opzij
  - In 7 stappen verstelbare hoofdsteun voor de perfecte pasvorm en optimale veiligheid
  - In slechts enkele seconden veilig te bevestigen. Als de autostoel goed op de basis is geplaatst krijg je daar 3-voudige bevestiging van
  - Voldoet aan de i-Sizeveiligheidsnorm•“Gut (1.8)” aanrijdbeveiligingsrating van ADAC, StiWa
  - Kenmerkende Bugaboozonnekap met kiekeboe-raampje
  - Baby-inzet van merinowolvoor optimale temperatuur regulering
  - ‘Slimme Zonnekap’ voor een rustige cocon en UPF 50+ bescherming
  - Uitneembare en wasbare Oeko-Tex® gecertificeerde bekleding
  - Het design past perfect bij jouw Bugaboo kinderwagen
  lees meer

  Specificaties

  Garantie