Brother MFC-L8690CDW all-in-one printer, Zwart, zilver

  BrotherMFC-L8690CDW all-in-one printer

  474.99
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, woensdag in huis

  Brother MFC-L8690CDW all-in-one printer

  Brother all-in-one printer MFC-L8690CDW
  Met de MFC-L8690CDW haalt u een all-in-one printer in huis met een uitstekende reputatie en goede verbindingsmogelijkheden. U kunt de printer gemakkelijk integreren via de mobiele en cloud mogelijkheden.
  De printer is zo ontworpen dat deze kan worden uitgebreid met meerdere papierladen om de papiercapaciteit te vergroten. Verder bescihkt de betrouwbare all-in-one printer over printsnelheden tot 31 ppm en scansnelheden tot 56 ipm.

  Grote prestaties
  De all-in-one kleurenlaserprinter brengt met zijn printsnelheden en gebruiksgemak een vooruitgang op uw productiviteit en efficiëntie. De printer is voorzien van geavanceerde scanmogelijkheden en een automatische documentinvoer van 50 vel zo kunt u gemakkelijk bestanden scannen wanneer dat nodig is. Verder kunt u zelf de gewenste snelkoppelingen instellen op het touchscreen om het gebruiksgemak te verhogen. De toner cartridges zorgen er met hun hoge capaciteit voor dat u deze minder snel hoeft te vervangen. Verder kan de printer door zijn stevige behuizingvgoed tegen een stootje.

  Eco-vriendelijk
  De kleurenlasermodellen van Brother voldoen aan een aantal gerenommeerde milieu-normen, waaronder de Duitse Blauwe Engel, Nordic Swan en Energy Star. Hierdoor kunnen bedrijven energiezuiniger werken en wordt zowel de impact op het milieu, als de lopende kosten aanzienlijk verlaagd.

  Kenmerken
  Afdruksnelheid tot 31 ppm  LCD kleuren touchscreen 9.3 cm  Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.0 Hi-speed iPrint Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, Mopria™ Print Service, Android Print Service Plugin  Papierlade voor 250 vel, universele papierinvoer voor 50 vel, ADF voor 50 velScan naar bestand, afbeelding, e-mail, OCR, USB-stick, FTP/SFTP, e-mail server, netwerk map en microsoft sharepoint,
  lees meer

  Specificaties

  AirprintWifiGarantie