Brother MFC-L3730CDN all-in-one printer, N.v.t.

  BrotherMFC-L3730CDN all-in-one printer

  349.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Brother MFC-L3730CDN all-in-one printer

  De kleine grote vriend voor bij jou op het kantoor! Deze Brother all-in-one printer is erg compact maar levert wel grootse daden, niet alleen vanaf de vaste computers maar ook vanaf laptops en smartphones. Deze Brother print tot 18 pagina's per minuut uit zodat je snel vooruit kunt.

  Stille printer
  Het kantoor is al luidruchtig genoeg, het is daarom prettig dat deze printer erg weinig geluid maakt. Met zijn 47 dB geluidsniveau komt deze printer amper boven de andere kantoorgeluiden uit.

  Vele functionaliteiten
  De printer is zeer robuust en beschikt over meerdere functies. Zo heeft de printer een automatische documentinvoer van 50 vellen en dubbelzijdig afdrukken. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om te printen en scannen van en naar smartphone en/of tablets.

  Het nieuwe maatje voor op kantoor
  De printer print de documenten uit met een hoge printresolutie tot 2400 dpi en maakt tevens gebruik van LED-technologie. Met het LCD-kleuren touchscreen van 9,3 cm bedien je de printer eenvoudig. Met de meegeleverde tonercartridge van maximaal 1000 pagina's kun je direct aan de slag. De printer heeft een papiercapaciteit van 250 vellen waardoor je niet om de haverklap het papier hoeft bij te vullen.
  lees meer

  Specificaties

  AirprintWifiGarantie