Brother DCP-L8410CDW all-in-one kleurenlaserprinter, N.v.t.
 • Uitverkocht

  BrotherDCP-L8410CDW all-in-one kleurenlaserprinter

  399.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Brother DCP-L8410CDW all-in-one kleurenlaserprinter

  De DCP-L8410CDW is een professionele all-in-one kleurenlaserprinter speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik en combineert geavanceerde print-, scan- en kopieermogelijkheden in één machine.

  De DCP-L8410CDW kan eenvoudig worden uitgebreid met meerdere papierladen om de papiercapaciteit te vergroten. Met indrukwekkende printsnelheden bent u verzekerd van een betrouwbare en snelle all-in-one voor uw bedrijf of kantoor.

  Kenmerken

  - Afdruksnelheid tot 31 ppm
  - LCD kleuren touchscreen 9.3 cm
  - Netwerkklaar (bekabeld en draadloos), USB 2.0 Hi-speed
  - iPrint&Scan, Wi-Fi Direct, Airprint, Mopria™ Print Service, Android Print Service Plugin
  - Papierlade voor 250 vel, universele papierinvoer voor 50 vel, ADF voor 50 vel
  - Scan naar bestand, afbeelding, e-mail, OCR, USB-stick, FTP/SFTP, e-mail server, netwerk map en microsoft sharepoint

  DCP-L8410CDW Professionele all-in-one kleurenlaserprinter

  Grote prestaties
  De snelle DCP-L8410CDW all-in-one kleurenlaserprinter biedt efficiëntie en zorgt voor een grotere productiviteit op de werkvoer. Met geavanceerde scanmogelijkheden en de automatische documentinvoer voor maximaal 50 pagina’s, beschikt u over een snelle en eenvoudige manier direct te scannen naar de cloud of uw netwerk. Het touchscreen is eenvoudig aan te passen zodat uw eigen veelgebruikte en tijdbesparende snelkoppelingen worden weergegeven. De tonercartridges van hoge capaciteit zorgen ervoor dat u minder tijd verliest aan het omwisselen van toner. De DCP-L8410CDW kan worden uitgebreid met extra papierladen voor meer papiercapaciteit, zodat de printer kan meegroeien met de behoeften van een bedrijf of kantoor.

  Hoge betrouwbaarheid
  De kleurenlasermodellen van Brother zijn speciaal ontworpen voor het leveren van uitstekende prestaties binnen een veeleisende werkomgeving. De stevige en robuuste behuizing zorgt ervoor dat de modellen uit de kleurenlaserlijn bestand zijn tegen een stootje en nog langer mee gaan.

  Eco-vriendelijk
  De kleurenlasermodellen van Brother voldoen aan een aantal gerenommeerde milieu-normen, waaronder de Duitse Blauwe Engel, Nordic Swan en Energy Star. Hierdoor kunnen bedrijven energiezuiniger werken en wordt zowel de impact op het milieu, als de lopende kosten aanzienlijk verlaagd.
  lees meer

  Specificaties

  WifiGarantie