Bronchostop Direct hoestpastilles met honing - 20 stuks

  Bronchostop Direct hoestpastilles met honing - 20 stuks

  9.99

  Bronchostop Direct hoestpastilles met honing - 20 stuks

  Heb je last van hoesten en keelpijn tijdens een verkoudheid? Gebruik Bronchostop DIRECT Hoestpastilles voor directe verlichting van elke hoest* en verzachting van keelpijn. De ingrediënten heemstwortel en honing in Bronchostop DIRECT Hoestpastilles werken als een balsem die het ontstoken slijmvlies in de keel bedekt en daardoor verzacht. Het vormt een beschermende laag waardoor de hoestreflex kan kalmeren. Hierdoor worden droge en vastzittende hoest verlicht en kan het slijmvlies herstellen. * voor zowel droge als vastzittende hoest tijdens een verkoudheid.  Ontdek de voordelen:
  • Verlicht elke hoest, zowel droge hoest (prikkelhoest) als vastzittende hoest (slijmhoest), tijdens een verkoudheid
  • Verzacht keelpijn
  • Alcoholvrij, lactosevrij en glutenvrij  Bronchostop DIRECT Hoestpastilles verlichten snel elke hoest tijdens een verkoudheid, voor zowel droge als vastzittende hoest, en verzachten keelpijn.Dosering Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar: 1 tot 2 pastilles, 4 keer per dag (maximale dosis per dag is 8 pastilles). Kinderen van 6 tot en met 11 jaar: 1 pastille, 4 keer per dag (maximale dosis per dag is 4 pastilles). Voor oraal gebruik (door zuigen laten oplossen in de mond). Het gebruik bij kinderen jonger dan 6 jaar wordt niet aanbevolen omdat er onvoldoende gegevens beschikbaar zijn en vanwege het risico op onopzettelijk inslikken van de gehele pastille. Raadpleeg uw arts als: uw symptomen aanhouden of erger zijn na 5 dagen gebruik van dit product. Benauwdheid, koorts optreden of als u groen of geel slijm ophoest tijdens het gebruik van Bronchostop DIRECT Hoestpastilles

  Ingrediënten:
   1 Bronchostop DIRECT Hoestpastille bevat: 125 mg Droog Heemstwortelextract 125 mg Honing. Andere ingrediënten: Arabische Gom, maltitol, citroenzuur, sucralose, sinaasappelaroma, middellange ketenvetzuren, gezuiverd water.
  Allergenen informatie:
  Gebruik Bronchostop DIRECT Hoestpastilles niet als u allergisch bent voor heemstwortel of honing of voor één van de andere bestanddelen van dit medische hulpmiddel. In geval van een allergische reactie, stop het gebruik van het product en raadpleeg uw arts.
  Niet te gebruiken bij: Gebruik Bronchostop DIRECT Hoestpastilles niet als u allergisch bent voor heemstwortel of honing of voor één van de andere bestanddelen van dit medische hulpmiddel. In geval van een allergische reactie, stop het gebruik van het product en raadpleeg uw arts. Bij zeldzame erfelijke fructose-intolerantie of glucose-galactose malabsorptie mag dit product niet worden gebruikt omdat het honing bevat. Het gebruik van Bronchostop DIRECT Hoestpastilles tijdens de zwangerschap of de borstvoeding wordt niet aanbevolen.
  Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  Aantal stuks in verpakking20
  Gewicht (gram)40
  MerkBronchostop
  EAN8710537043624
  artikelnummer16-718-917

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.