Bronchostop Bronchostop Direct

  BronchostopBronchostop Direct

  14.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bronchostop Bronchostop Direct

  Heb je last van een vervelende hoest? Bronchostop DIRECT met honing zorgt voor directe verlichting bij vastzittende hoest, kriebel- en prikkelhoest. De hoestdrank kalmeert de hoestreflex bij vastzittende hoest, kriebel- en prikkelhoest. Bronchostop DIRECT werkt als een balsem die het ontstoken slijmvlies in de keel bedekt en daardoor verzacht.

  Bronchostop DIRECT Bronchostop bevat honing. De hoestdrank heeft een combinatie van natuurlijke ingrediënten kruiden die elke soort hoest aanpakt.

  De voordelen van Bronchostop DIRECT met Honing:
  · Verlicht snel elke hoest tijdens een verkoudheid
  · Verlichtend bij droge prikkelhoest en keelpijn
  · Bevat honing en heemswortel
  · Verzachtend bij droge prikkelhoest
  · Bevat geen alcohol
  · Lactose-en glutenvrij

  Ook verkrijgbaar in kindervariant met een verlaagde concentratie Heemstwortelextract

  Gebruik
  Bronchostop DIRECT met Honing is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Vinden kinderen of volwassenen de hoestdrank lastig om in te nemen? Meng het dan met water of los het op in een kop thee.

  Het aanbevolen gebruik:
  · Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar: 15 ml per keer, iedere 3 tot 4 uur. Maximaal 4 keer per dag

  Verlicht je hoest met Bronchostop
  Waar je ook bent, verlicht je hoest zowel thuis als onderweg met de volgende producten van Bronchostop:

  · Bronchostop DIRECT met Honing: hoestsiroop voor directe verlichting van vastzittende hoest en prikkelhoest. Verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar. Bronchostop DIRECT met Honing is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  · Bronchostop Hoestpastilles: keelpastilles die helpen bij vastzittende hoest, kriebel- en prikkelhoest en keelpijn. Makkelijk voor onderweg! Bronchostop Hoestpastilles is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicaties zijn uitsluitend gebaseerd op reeds lang bestaand gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter.

  15 ml Bronchostop DIRECT met Honing bevat:250 mg Droog Heemstwortelextract, 750 mg HoningBevat ook: xylitol, xanthaan, glycerol watervrij, citroenzuur, sinaasappelaroma,methyl-4-hydroxybenzoaat, propyl-4-hydroxybenzoaat, gezuiverd water.
  lees meer

  Specificaties