British (DVD)
 • -20%

  British (DVD)

  9.997.99je bespaart 2.-
  1 review
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  British (DVD)

  The British is een indrukwekkende en aangrijpende docu-serie over de geschiedenis van de Britten. Over een periode van 2000 jaar verenigden ze een natie en werden ze een wereldmacht. Van Stonehenge tot de Tweede Wereldoorlog en van de Romeinse bezetting tot de ontdekking van Penicilline. The British zal je een nieuw inzicht geven op deze eilandengroep en haar bevolking zoals nooit tevoren.

  Deze zevendelige serie neemt de kijker mee op een wonderbaarlijke reis door de geschiedenis van de Britten. Van de kroning van Elizabeth II in 1953 tot de industrialisatie. Verbazingwekkende feiten aangevuld met nieuwe benaderingen en ideeën. Veel prominente en invloedrijke persoonlijkheden (inclusief Helen Mirren, Ben Kingsley, Russell Brand en Ken Follett) spreken en geven hun mening over wat het betekent om Brits te zijn.

  Deze rijkelijk-geproduceerde documentaire serie combineert spannende drama, spectaculaire computeranimaties en historische feiten om de Britse geschiedenis tot leven te brengen. Dit is het verhaal van een kleine groep van eilanden die de wereld blijvend hebben beïnvloed en veranderd.
  Dit is het verhaal van de Britten.  Treasure Islands
  People Power
  Revolution
  Dirty Money
  Superpower
  Tale of Two Cities
  War and Peace
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(review)
  Meest recent

  Een goede dokumentaire voor een goede prijs

  De dokumentaire was spannend en duidelijk. Ik had er veel plezier mee en kan het iedereen aanraden die meer over de engelse geschiedenis will weten. Ook de prijs valt mee en de levering was snel en zonder probleme verlopen.

  toegevoegd aan winkelmand