Britax Römer KIDFIX XP SICT black series blue marble, Blue marble/black series
 • Uitverkocht

  Britax RömerKIDFIX XP SICT black series blue marble

  245.-
  Blue marble/black series
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Britax Römer KIDFIX XP SICT black series blue marble

  De KIDFIX XP SICT is een zitverhoger met rugleuning die verder gaat dan de wettelijke veiligheidsnormen. De XP-PAD biedt een frontale bescherming voor oudere kinderen. Deze stoel biedt comfort voor kinderen van 15 tot 36 kilogram.

  Om je kind volledig te beschermen in het geval van een frontale botsing is de KIDFIX XP SICT voorzien van onze unieke XP-PAD. Deze leidt tot wel 30% van de energie van een botsing weg van de kwetsbare nek van uw kind terwijl het hoofd en de borst ondersteund worden door het schokabsorberende foam.

  Gebruiksinstructie
  De KIDFIX XP SICT kan eenvoudig met de ISOFIX-bevestigingspunten van de auto geïnstalleerd worden. Het stoeltje blijft altijd in de auto staan, ook als er geen kind meereist. Als je de hoogte van de hoofdsteun aanpast worden de gordelgeleiders automatisch versteld. Hierdoor is de gordel altijd correct geplaatst en is je kind goed beschermd. Naarmate je kind groeit en bredere schouders krijgt blijft de V-vormige rugleuning het lichaam goed en comfortabel ondersteunen. Dankzij de uittrekbare ISOFIX-traverse kun je de hoofdsteun aanpassen aan de hoek van de stoel, zodat je kind altijd comfortabel onderweg is.

  Kenmerken:
  - Uitgevoerd in de stijlvolle Black Series
  - Verminderde frontale botskrachten – XP-PAD neemt tot 30 %* van de energiekrachten weg van de hals
  - Ontwerp voorkomt verkeerd gebruik – intuïtief gepositioneerde gordelgeleiders
  lees meer

  Specificaties

  Garantie