Britax Römer KIDFIX XP black series flame red, Flame red/black series
 • Uitverkocht

  Britax RömerKIDFIX XP black series flame red

  199.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Britax Römer KIDFIX XP black series flame red

  De KIDFIX XP biedt geruststelling voor ouders en comfort voor het oudere kind. De innovatieve XP-PAD van deze zitverhoger met rugleuning biedt een goede frontale bescherming. De zachtgevoerde diepe zijsteunen vormen een beschermende cocon voor de groeiende hoofden en de nek van vier tot twaalf jaar.

  Om je kind optimaal te beschermen in het geval van een frontale botsing is de KIDFIX XP voorzien van onze unieke XP-PAD. Deze leidt tot wel 30% van de energie van een botsing weg van de kwetsbare nek van je kind terwijl het hoofd en de borst ondersteund worden door het schokabsorberende foam.

  Gebruiksinstructies

  De KIDFIX XP kan eenvoudig met de ISOFIX-bevestigingspunten van de auto geïnstalleerd worden. Het stoeltje blijft altijd in de auto staan, ook als er geen kind meereist. Als je de hoogte van de hoofdsteun aanpast worden de gordelgeleiders automatisch versteld. Hierdoor is de gordel altijd correct geplaatst en is je kind goed beschermd. Naarmate je kind groeit en bredere schouders krijgt blijft de V-vormige rugleuning het lichaam goed en comfortabel ondersteunen. Dankzij de uittrekbare ISOFIX-traverse kunt je de hoofdsteun aanpassen aan de hoek van de stoel, zodat uw kind altijd comfortabel onderweg is.

  Kenmerken:
  - Uitgevoerd in de stijlvolle Black Series
  - Verminderde frontale botskrachten – XP-PAD neemt tot 30 %* van de energiekrachten weg van de hals
  - Ontwerp voorkomt verkeerd gebruik – intuïtief gepositioneerde gordelgeleiders
  lees meer

  Specificaties

  Garantie