Britax Römer DUO PLUS autostoel cosmos black, Cosmos Black
 • Uitverkocht

  Britax RömerDUO PLUS autostoel cosmos black

  225.-
  Cosmos Black
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Britax Römer DUO PLUS autostoel cosmos black

  De Britax Römer DUO PLUS autostoel is zowel met ISOFIX als met een 3-puntsautogordel te installeren en daardoor geschikt voor elke auto. Het baanbrekende anti-rotatiesysteem zorgt voor beperkte frontale beweging bij een ongeval. De DUO PLUS autostoel is geschikt voor baby's en peuters van 9 tot 18 kg (9 maanden tot 4 jaar).

  Gebruiksvriendelijk
  De DUO PLUS is lichtgewicht, waardoor deze gemakkelijk tussen auto's te verplaatsten is. De gevoerde hoes is makkelijk afneembaar.

  Comfort
  De DUO PLUS autostoel is erg comfortabel door diepe, gevoerde zijsteunen die in meerder standen verstelbaar zijn. De in hoogte verstelbare hoofdsteun en de veiligheidsgordel die eenvoudig met 1 hand te verstellen is zorgen voor een perfecte pasvorm.

  Veiligheid
  De DUO PLUS autostoel biedt een uitstekende bescherming voor je kindje. Het heeft zijwaartse botsbescherming door diepe, zacht gevoerde zijsteunen, een antikantelsysteem om voorwaartse beweging te verminderen en veiligheidsschouderkussens om voorwaartse beweging te verminderen. De autostoel beschikt over een 5-puntsveiligheidsgordel.

  Installatiemogelijkheden
  De DUO PLUS autostoel is op 3 manieren te bevestigen, met alleen de ISOFIX, ISOFIX met Top Tether (exclusief) of met een 3-puntsautogordel. Een autostoeltje met ISOFIX installeer je altijd veilig, omdat je het stoeltje rechtstreeks vastzet op de carrosserie van je auto. ISOFIX is geschikt voor kinderen tot 2 jaar. Het antikantelsysteem zorgt voor beperkte voorwaartse rotatie en voert de energie af in de achterbank. De Top Tether is een v-vormige gordel die bevestigd kan worden aan een derde verankeringspunt in de auto. Zo wordt de stabiliteit van het autostoeltje en de veiligheid van je kind verhoogd.

  Kenmerken
  - Verschillende installatiemogelijkheden: ISOfix, ISOfix met Top Tether (exclusief), 3-puntsgordel
  - Indicatie bij bevestiging ISOfix-haken
  - 5-puntsveiligheidsgordel
  - Diepe, zacht gevoerde zijsteunen
  - Antikantelsysteem
  - Veiligheidsschouderkussens
  - In meerdere standen verstelbaar zitje
  - Afmeting: 64x45x46 cm (hxbxd)
  - Gewicht autostoeltje: 9 kg
  lees meer

  Specificaties

  BijzonderheidGarantie