Britax Römer B-motion olive green, Olive Green
 • Uitverkocht

  Britax RömerB-motion olive green

  339.-199.-je bespaart 140.-
  Olive Green
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Britax Römer B-motion olive green

  De B-motion4 buggy van Britax Römer is een lichtgewicht 4-wieler met verassende flexibiliteit. De B-Lite  kan aangepast worden naar behoefte. Dankzij de verstelbare rugsteun en voetsteun met vlakke ligpositie kan je baby in een zachte reiswieg meereizen. En dankzij de meegeleverde CLICK & GO®-bevestigingspunten kun je alle Britax Römer-babystoeltjes gebruiken, voor volledige flexibiliteit. Deze buggy is geschikt voor kindjes tot 4 jaar met maximaal gewicht van 17 kg. De losse voor- en achterophanging zorgen ervoor dat het gewicht van je kindje altijd goed over de wandelwagen verdeeld is. Hierdoor rij je altijd soepel, zelfs op oneffen terrein. En heb je zin om lekker in de zon te wandelen, maak je geen zorgen voor je kindje. Je kunt volledig vertrouwen op de  beschermende schaduw van de grote kap met beschermingsfactor +50.  Op extreem hete dagen kun je voor betere luchtcirculatie de achterzijde van de kap oprollen.

  Gebruiksgemak
  De vergrendelbare zwenkwielen aan de voorkant zorgen voor een makkelijke en soepele rit. En mocht je ‘m even moeten dragen, is er geen probleem, ingeklapt met slechts een gewicht van 5kg en met de draagriem die aan de buggy zit, kan je direct op pad.  En heb je de handen vrij voor de kleine.

  Compact met automatische inklapvergrendeling
  Je kunt de buggy heel eenvoudig in klappen tot een compact formaat. De ingeklapte buggy kan niet alleen los overeind staan maar is ook gemakkelijk te hanteren. Dankzij de automatische inklapvergrendeling kan je ervan op aan dat de buggy ingeklapt blijft tot je hem weer nodig hebt.

  Kenmerken
  - Gewicht buggy 10,5 kg
  - Leeftijd: 0-4 jaar
  - Gewichtsgroep: tot 17 kg
  - Boodschappennet (max gewicht 4 kg)
  - Organiser (max gewicht 2 kg)
  - Afneembare bekleding
  - Vergrendelbare lucht gevulde zwenkwielen voor Ø 17 cm
  - Lucht gevulde Achterwielen Ø 25,5 cm
  - Zacht gevoerde duwstang
  - Hoogte van duwstang: 84-110 cm
  - Verstelbare kap met uv-beschermingsfactor 50+
  - Grote kap met zonneklep
  lees meer

  Specificaties

  Garantie