overzicht
Britax Römer B-Lite steel grey, Steel grey

  Britax RömerB-Lite steel grey

  205.-
  Steel grey
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Britax Römer B-Lite steel grey

  De B-Lite buggy van Britax Römer is een lichtgewicht 4-wieler met verassende flexibiliteit. De B-Lite  kan aangepast worden naar behoefte. Dankzij de verstelbare rugsteun en voetsteun met vlakke ligpositie kan je baby in een zachte reiswieg meereizen. En dankzij de optionele CLICK & GO®-bevestigingspunten kun je alle Britax Römer-babystoeltjes gebruiken, voor volledige flexibiliteit. Deze buggy is geschikt voor kindjes tot 3 jaar met maximaal gewicht van 15 kg. En heb je zin om lekker in de zon te wandelen, maak je geen zorgen voor je kindje. Je kunt volledig vertrouwen op de  beschermende schaduw van de grote kap met beschermingsfactor +50.  Op extreem hete dagen kun je voor betere luchtcirculatie de achterzijde van de kap oprollen.

  Gebruiksgemak
  De vergrendelbare zwenkwielen aan de voorkant zorgen voor een makkelijke en soepele rit. En mocht je ‘m even moeten dragen, is er geen probleem, ingeklapt met slechts een gewicht van 5kg en met de draagriem die aan de buggy zit, kan je direct op pad.  En heb je de handen vrij voor de kleine.

  Compact met automatische inklapvergrendeling
  Je kunt de buggy heel eenvoudig in klappen tot een compact formaat. De ingeklapte buggy kan niet alleen los overeind staan maar is ook gemakkelijk te hanteren. Dankzij de automatische inklapvergrendeling kan je ervan op aan dat de buggy ingeklapt blijft tot je hem weer nodig hebt.

  Kenmerken
  - Gewicht buggy 7,4 kg
  - Leeftijd: 0-3 jaar
  - Gewichtsgroep: tot 15 kg
  - Boodschappennet (max gewicht 4 kg)
  - Vergrendelbare zwenkwielen voor Ø 15 cm
  - Achterwielen Ø 15 cm
  - Zacht gevoerde duwstang
  - Hoogte van verstelbare duwstang: 103 cm
  - Verstelbare kap met uv-beschermingsfactor 50+
  - Grote kap met zonneklep
  lees meer

  Specificaties

  Garantie