overzicht
Brieven aan mijn vader - Lea Redmond

  Lea RedmondBrieven aan mijn vader

  12.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Brieven aan mijn vader - Lea Redmond

  Een handgeschreven, persoonlijke tijdscapsule voor je vader.

  Wat is er nu dierbaarder dan handgeschreven brieven aan je vader? Brieven die uitleggen hoeveel je vader voor jou betekent, die herinneringen ophalen en vertellen wat jij hem altijd al hebt willen zeggen? Met deze verzameling van brieven vertel je je vader wat hij voor jou betekent. Verras hem met mooie herinneringen, leuke anekdotes en wensen voor de toekomst. Brieven aan mijn vader is een tijdscapsule die uitlegt waarom je hem zo bijzonder vindt en die vertelt wat je altijd al tegen hem hebt willen zeggen.

  Schrijf nu. Lees later. Bewaar voor altijd.

  Ook in deze serie:
  • Brieven aan mijn baby
  • Brieven aan mijn toekomstige zelf
  • Brieven aan mijn lief
  • Brieven aan mijn kleinkind
  • Brieven aan mezelf als ik later groot ben
  • Brieven aan mijn moeder
  • Brieven die je mag openen wanneer

  Deze fraaie brievenboekjes zijn een dierbare, persoonlijke tijdscapsule. Elk boekje bevat twaalf uitvouwbare brieven met originele vragen, die uitnodigen om wensen, gedachten en herinneringen vast te leggen of te delen. Schrijf de brieven, dateer ze en verzegel ze met een van de leuke stickers.

  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand