overzicht
Brieven aan mijn lief - Lea Redmond

  Lea RedmondBrieven aan mijn lief

  12.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Brieven aan mijn lief - Lea Redmond

  Een handgeschreven, persoonlijke tijdscapsule voor je geliefde.

  Niets zo romantisch als een handgeschreven liefdesbrief. Die uitlegt waarom je zo bijzonder bent, wanneer het duidelijk was dat dit echte liefde is, en welke wensen er voor jullie samen zijn. Spreek je liefde, wensen, geheimen en meer uit in deze brieven om te bewaren. Dateer de brieven, druk er een kus op (en een sticker) en geef het boekje aan je lief om in de toekomst te openen. Koester deze papieren tijdcapsule – en elkaar – in de jaren die komen.

  Schrijf nu. Lees later. Bewaar voor altijd.

  Ook in deze serie:
  • Brieven aan mijn baby
  • Brieven aan mijn toekomstige zelf
  • Brieven aan mijn kleinkind
  • Brieven aan mezelf als ik later groot ben
  • Brieven aan mijn moeder
  • Brieven aan mijn vader
  • Brieven die je mag openen wanneer

  Deze fraaie brievenboekjes zijn een dierbare, persoonlijke tijdscapsule. Elk boekje bevat twaalf uitvouwbare brieven met originele vragen, die uitnodigen om wensen, gedachten en herinneringen vast te leggen of te delen. Schrijf de brieven, dateer ze en verzegel ze met een van de leuke stickers.

  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand