Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Breek de stilte: Goud - gelukkig ouder worden - Margriet Wentink
 • Uitverkocht

  Margriet WentinkBreek de stilte: Goud - gelukkig ouder worden

  15.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Gezin & gezondheid

  Breek de stilte: Goud - gelukkig ouder worden - Margriet Wentink

  Als je beseft dat het grootste gedeelte van je leven is geleefd, ontmoet je je onvervulde verlangens. Wil je ze alsnog vervullen of verzoen je je met het ongeleefde? Zowel het een als het ander vraagt tijd, inspanning en bezinning en geeft het leven zin. Wie hierin slaagt is een gelukkig mens. Dit boek geeft voorbeelden, vragen en handreikingen die uitnodigen tot zelfreflectie en gesprek.


  Margriet Wentink specialiseerde zich in het werken met mensen die gevolgen ondervinden van (vroegkinderlijk) trauma. Zij maakt gebruik van interactieve zelf-resonantie en baseert zich daarbij op een meergenerationele psychotraumatologie. Sinds 2005 integreert zij de door Franz Ruppert ontwikkelde identiteit-georiënteerde psychotraumatheorie- en therapie (IoPT) in haar werk en introduceerde deze methode tevens in Nederland.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursMargriet Wentink
  Eerste auteurMargriet Wentink
  Deel4
  GenrePsychologieboek
  ISBN9789460151347
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2015
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand