Bravely Default II (Nintendo Switch)

  Nintendo Bravely Default II (Nintendo Switch)

  47.99
  Adviesprijs

  Adviesprijs

  De gecommuniceerde van-prijs is een adviesprijs.

  Bravely Default II (Nintendo Switch)

  Vier helden, vier kristallen, één legendarisch avontuur! Vergezel de Helden van het Licht op hun missie om de balans in de wereld te herstellen in Bravely Default II voor de Nintendo Switch!

  Leid je team op een reis door de vijf koninkrijken, ga op zoek naar de kristallen en zorg dat die weer terug op hun plek komen. Gebruik asterisks om jobs en vaardigheden vrij te spelen waarmee je het op kunt nemen tegen allerlei monsters, en gebruik het Brave- en Default-systeem om zelf te bepalen hoeveel risico je wilt nemen.

  Geleid door het licht
  De wereld staat er bijzonder slecht voor. Overstromingen, stijgende temperaturen, natuurrampen – het verdwijnen van de kristallen vormt een bedreiging voor alles dat leeft. De hoop van iedereen ligt in de handen van de Helden van het Licht: vier legendarische krijgers die de elementen weer in balans kunnen brengen.

  Vergezel de hoofdpersoon Seth en zijn medereizigers Gloria, Elvis en Adelle op hun reis door het levendige Excillant. Combineer hun krachten en versla degenen die de kristallen hebben gestolen om te voorkomen dat de wereld volledig door de chaos wordt verscheurd.

  Vecht op jouw manier
  Met het Brave- en Default-systeem geeft Bravely Default II een unieke twist aan de turn-based RPG-formule, waarbij spelers vol op de aanval kunnen gaan ten koste van toekomstige beurten, of een meer defensieve tactiek kunnen hanteren om later in het gevecht over meer beurten te beschikken.

  Je moet de juiste balans zien te vinden in het offensief en defensief spelen om te zegevieren tegen de meest uiteenlopende vijanden.

  Verzamel asterisks – magische artefacten die jou en je bondgenoten gloednieuwe jobs kunnen geven – en pas hun eigenschappen naar eigen wens aan om het ultieme team samen te stellen. Verken de weelderige gebieden in Excillant, maak een praatje met de unieke inwoners en vorm een hecht team van helden!
  lees meer

  Specificaties

  GenreAktie
  MerkNintendo
  EAN0045496426118
  artikelnummer16-719-761

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.