Braun WK5100 waterkoker, Wit
 • Uitverkocht

  BraunWK5100 waterkoker

  54.9548.95je bespaart 6.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Braun WK5100 waterkoker

  Deze Braun WK5100 waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter, een vermogen van 2200 Watt, 5 temperatuurinstellingen, een warmhoudfunctie, ontkalkingswaarschuwing en Braun's snelkooksysteem. Binnen 45 seconden kook je met het snelkooksysteem 200 ml water. Verder heeft deze waterkoker een eenkopsindicator waarmee je water verwarmt voor slechts één kop en dat bespaart energie en water. Handig klapdeksel kan makkelijk met één keer drukken worden geopend.
  Dankzij de 360 graden draaivoet kun je deze waterkoker vanuit elke hoek op de houder zetten of ervan afhalen. Ideaal voor huishoudens met zowel rechts- als linkshandigen. Handgreep met soft-touch dekselknop is gemakkelijk vast te houden en comfortabel in het gebruik, zelfs bij een volle waterkoker. Antikalkfilter is uitneembaar en wasbaar, om altijd lekkere thee te zetten. Alle onderdelen die met voedsel in aanraking komen zijn BPA-vrij.
  De waterkoker staat stabiel tot een hellingshoek van 10 garden, behuizing veilig aan te raken, dubbel beveiligd verwarmingselement dat de stroom uitschakelt bij een elektrische storing, schakelt zichzelf uit na 1 minuut. Dubbelwandig waterkijkvenster achterop is dichtbij de handgreep geplaatst, dat is handig voor als je bijvult aan de kraan. Vul de waterkoker met water via de brede schenkopening of via de klep bovenop.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie