Braun Silk-épil 9 9/970 SkinSpa SensoSmart epilator
 • Uitverkocht

  BraunSilk-épil 9 9/970 SkinSpa SensoSmart epilator

  138.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Niet tevreden, geld terug

  Niet tevreden, geld terug

  bij aankoop van dit Braun apparaat. Deze actie loopt t/m 30 juni 2021. Hoe werkt het? Het apparaat moet binnen 114 dagen na aankoopdatum bij Braun zijn ontvangen. Ga naar: https://www.braun.nl/nl-nl/promotions/money-back-guarantee. Meer info in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Braun Silk-épil 9 9/970 SkinSpa SensoSmart epilator

  Slimme epilator met SensoSmart technologie
  Deze Silk-épil 9 SkinSpa SensoSmart epilator is een 4-in-1 epileer-, scrub- en huidverzorgingssysteem met 13 extra's. Deze epilator is de beste Wet&Dry epilator van Braun. De SkinSpa heeft diepwerkende massageopzetstukken en 2 exfoliatieborstels. de massageopzetstukken helpen de huidteint te verbeteren en de borstels helpen om ingegroeide haartjes te helpen verminderen.

  Epileerhoofd
  De epilator beschikt over SensoSmart technologie en een extra breed hoofd voor optimaal resultaat. De bredere kop zorgt ervoor dat er in één beweging meer haar wordt verwijderd. Het massagesysteem zorgt voor comfort zodat het epileren zacht aanvoelt. Het hoofd van de epilator is flexibel waardoor de epilator meebeweegt met de vormen van het lichaam. De epilator is ook onder de douche te gebruiken.

  Voordelen en kenmerken
  - Bevat een Smartlight waardoor zelfs de fijnste haartjes zichtbaar worden voor een grondige ontharing
  - Duurzame batterij
  - Waterbestendig
  - 4-in-1 systeem
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie