Braun Silk-épil 9 9/870 SensoSmart epilator
 • tot 60.- retour

  BraunSilk-épil 9 9/870 SensoSmart epilator

  129.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Tot 60.- retour

  Tot 60.- retour

  op Braun scheren & epileren. De cashback is afhankelijk van het aankoopbedrag.Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.braun.nl/nl-nl/promotions/cash-back - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. Deze actie geldt t/m 30 juni 2021. lees de actievoorwaarden

  Niet tevreden, geld terug

  Niet tevreden, geld terug

  bij aankoop van dit Braun apparaat. Deze actie loopt t/m 30 juni 2021.Hoe werkt het? Het apparaat moet binnen 114 dagen na aankoopdatum bij Braun zijn ontvangen. Ga naar: https://www.braun.nl/nl-nl/promotions/money-back-guarantee. Meer info in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Braun Silk-épil 9 9/870 SensoSmart epilator

  Slimme epilator die je begeleid tijdens het epileren
  Deze epilator beschikt over een SensoSmart technologie die je begeleid tijdens het epileren. Hierdoor worden er meer haartjes verwijdert in één beweging. De kop van de epilator is 40% breder dan het vorige type en verwijderd 4x kortere haartjes dan wax.

  Epileerhoofd
  De kop van de Silk-épil 9 870 heeft een extra brede kop voor beter resultaat. Daarnaast beschikt de epilator over de MicroGrip tweezer technology waardoor zelfs de kortste haartjes verwijdert worden. Het massagesysteem zorgt voor extra comfort tijdens het epileren. Het epileerhoofd is flexibel en beweegt mee met de vormen van het lichaam voor optimaal resultaat. De epilator is zowel nat als droog te gebruiken.

  Gillette Venus Swirl
  Het Gillette Venus Swirl scheermes wordt meegeleverd met dit artikel. Het scheermesje is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en is daarom extra zacht.

  Voordelen en kenmerken
  - Beschikt over SensoSmart technologie
  - 40% breder dan het vorige type voor optimaal resultaat
  - Flexibele kop die meebeweegt met de vormen van het lichaam voor het beste resultaat
  - Nat en droog te gebruiken
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews (7)

  algemene beoordeling
  (7 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.