overzicht
Braun Silk-épil 7 7/870 SensoSmart epilator
 • -15%

  BraunSilk-épil 7 7/870 SensoSmart epilator

  116.9999.-je bespaart 17.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Braun Silk-épil 7 7/870 SensoSmart epilator

  De Silk-épil 7 Wet & Dry epilator is de meest zachte ontharing van Braun. De innovatieve druksensortechnologie begeleidt de epilator je ontharing en verwijdert hij in één beweging nog meer haar. De MicroGrip technologie verwijdert haar 4x korter dan waar wax bij kan komen. Voor een zachte ontharing kan deze draadloze Wet & Dry epilator in bad of onder de douche gebruikt worden.

  Met 7 extra’s, inclusief huidcontactopzetstuk, opzetstuk voor het gezicht, opzetstuk voor gevoelige zones, verlicht pincet.

  Dankzij het flexibele hoofd kan de Braun Silk-épil 7 elke ronding van je lichaam volgen voor een beter contact met de huid en maximale nauwkeurigheid. SoftLift Tips tillen platliggende haartjes op en geleiden deze naar de pincetten voor verwijdering. 40 speciaal ontworpen pincetten pakken haartjes zo kort als 0,5 mm pakken voor een superieure doeltreffendheid. De Braun Silk-épil 7 beschikt daarnaast over een hoogfrequentie massagesysteem, dat de huid stimuleert voor een comfortabelere ervaring.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand