Braun Silk-épil 7 7/870 SensoSmart epilator
 • Uitverkocht

  BraunSilk-épil 7 7/870 SensoSmart epilator

  89.66
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Niet tevreden, geld terug

  Niet tevreden, geld terug

  bij aankoop van dit Braun apparaat. Deze actie loopt t/m 30 juni 2021. Hoe werkt het? Het apparaat moet binnen 114 dagen na aankoopdatum bij Braun zijn ontvangen. Ga naar: https://www.braun.nl/nl-nl/promotions/money-back-guarantee. Meer info in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Braun Silk-épil 7 7/870 SensoSmart epilator

  De Silk-épil 7 Wet & Dry epilator is de meest zachte ontharing van Braun. De innovatieve druksensortechnologie begeleidt de epilator je ontharing en verwijdert hij in één beweging nog meer haar. De MicroGrip technologie verwijdert haar 4x korter dan waar wax bij kan komen. Voor een zachte ontharing kan deze draadloze Wet & Dry epilator in bad of onder de douche gebruikt worden.

  Met 7 extra’s, inclusief huidcontactopzetstuk, opzetstuk voor het gezicht, opzetstuk voor gevoelige zones, verlicht pincet.

  Dankzij het flexibele hoofd kan de Braun Silk-épil 7 elke ronding van je lichaam volgen voor een beter contact met de huid en maximale nauwkeurigheid. SoftLift Tips tillen platliggende haartjes op en geleiden deze naar de pincetten voor verwijdering. 40 speciaal ontworpen pincetten pakken haartjes zo kort als 0,5 mm pakken voor een superieure doeltreffendheid. De Braun Silk-épil 7 beschikt daarnaast over een hoogfrequentie massagesysteem, dat de huid stimuleert voor een comfortabelere ervaring.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie