Braun Silk-épil 7 7/860 SensoSmart epilator
 • Uitverkocht

  BraunSilk-épil 7 7/860 SensoSmart epilator

  104.21
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Niet tevreden, geld terug

  Niet tevreden, geld terug

  bij aankoop van dit Braun apparaat. Deze actie loopt t/m 30 juni 2021. Hoe werkt het? Het apparaat moet binnen 114 dagen na aankoopdatum bij Braun zijn ontvangen. Ga naar: https://www.braun.nl/nl-nl/promotions/money-back-guarantee. Meer info in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Braun Silk-épil 7 7/860 SensoSmart epilator

  Epilator met SensoSmart technologie die je begeleidt bij je ontharing
  De Braun Silk-épil 7860 is een zacht ontharingsapparaat. De SensoSmart technologie leest de haartjes waardoor de juiste druk wordt gezet op de verschillende plekjes van je lichaam. De druk zorgt ervoor dat er meer haartjes verwijdert worden in één beweging. De epilator beschikt voer een MicroGrip technologie waardoor zelfs haartjes tot 4x korter dan wax worden verwijdert. De epilator is zowel droog als nat te gebruiken.

  Epileerhoofd
  Naast de SensoSmart technologie beschikt de Silk-épil 7860 over een Close-Grip technologie die ervoor zorgt dat 40 speciaal ontworpen pincetten haartjes zo kort als 0,5 mm verwijderen. Ook is er een hoogfrequentie massagestysteem die de huid stimuleerd voor een comfortabele ervaring. Het hoofd van de epilator is flexibel zodat elke ronding van het lichaam te volgen is. Hierdoor ontstaat een beter contact met de huid en maximale nauwkeurigheid. De SoftLift Tips tillen platliggende haartjes op en geleiden deze naar pincetten voor verwijdering.

  Gezichtsborstel
  De gezichtsborstel verwijderd onzuiverheden tot diep in de poriën. De borstel verfijnt en scrubt de huid door middel van microbewegingen. Het reinigen met de Braun gezichtsborstel reinigt zes keer beter dan een handmatige reiniging. De gezichtsborstel is waterbestendig en kan gebruikt worden onder de douche.

  Voordelen en kenmerken
  - Duurzame batterij
  - Voorzien van Smartlight die zelfs de fijnste haartjes vindt voor grondige ontharing
  - Waterbestendig
  - Bevat SensoSmart technologie
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie