Braun SILK-EPIL 5-810 epilator, N.v.t.

  BraunSILK-EPIL 5-810 epilator

  82.49
  vandaag besteld, morgen in huis

  Braun SILK-EPIL 5-810 epilator

  Braun epilator Silk-épil 5-810
  De perfecte epilator voor beginnende epileerders, gebruik het nieuwe opzetstuk voor beginners voor een 100% zachte ontharing. Silk-épil 5-810 is voorzien van een instelling voor zachte ontharing, een bikinistyler en een antislipgrip. Met de antislipgrip kun je in bad of onder de douche epileren, waardoor het een vrijwel pijnloze ervaring wordt bij regelmatig gebruik van water - ideaal voor vrouwen die nog niet eerder een epilator gebruikten.

  Bikinilijn in stijl
  Ontworpen voor het scheren van precieze lijnen, vormen of contouren - laat je verbeelding spreken. Toon je creativiteit met de bikinistyler.

  Gladde oksels
  Draag je favoriete topje met het vertrouwen dat je oksels zacht en glad zullen zijn. Voor extra gevoelige plekken raden we aan de scheerkop in de set te gebruiken.

  Hoogfrequentie massageopzetstuk
  De nieuwe Silk-épil 5 wordt geleverd met een massageopzetstuk voor een comfortabele en zachte epilatie.

  Scheer en trim
  De scheerkop maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat, terwijl je met het trimmeropzetstuk je haar kunt trimmen als je dat wilt. 100% waterbestendig, zo kan je je in bad of onder de douche met de antislipgreep epileren. Als je regelmatig in water epileert, wordt het vrijwel pijnloos.

  Twee snelheidsinstellingen
  Deze heeft twee snelheidsinstellingen, snelheid één voor extra zachte epilatie, snelheid twee voor extra doeltreffende epilatie.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie