Braun Silk-épil 5 5/870 SensoSmart epilator
 • Uitverkocht

  BraunSilk-épil 5 5/870 SensoSmart epilator

  69.93
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Niet tevreden, geld terug

  Niet tevreden, geld terug

  bij aankoop van dit Braun apparaat. Deze actie loopt t/m 30 juni 2021. Hoe werkt het? Het apparaat moet binnen 114 dagen na aankoopdatum bij Braun zijn ontvangen. Ga naar: https://www.braun.nl/nl-nl/promotions/money-back-guarantee. Meer info in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Braun Silk-épil 5 5/870 SensoSmart epilator

  Epilator met SensoSmart technologie die je begeleidt bij je ontharing
  De Braun 5/870 is een starterskit die de fijnste haartjes verwijdert voor een langdurig gladde huid tot 4 weken lang. De SensoSmart technologie leest de haartjes waardoor de juiste druk wordt gezet op de verschillende plekjes van je lichaam. De druk zorgt ervoor dat er meer haartjes verwijderd worden in één beweging. De Braun Silk-épil 5/870 is alleen draadloos te gebruiken. Een vast snoer is bijgeleverd om het apparaat op te laden.

  SensoSmart
  De sensor die zich op de Silk-épil bevindt zorgt ervoor dat de juiste druk wordt uitgeoefend waardoor er meer haren verwijderd worden in één beweging.

  Epileerhoofd
  Deze epilator bevat een epileerhoofd dat zowel nat als droog te gebruiken is. Hierdoor kun je de epilator ook onder de douche of in bad gebruiken, wat kan zorgen voor extra comfort. De epilator heeft een MicrroGrip technologie waardoor het haar efficient bij de wortel verwijderd wordt. Het product is te gebruiken voor verschillende delen van het lichaam door het huidcontactopzetstuk dat wordt meegeleverd. Het massagesysteem stimuleert de huid voor een comfortabele ervaring. De Silk-épil 5 5870 is gemakkelijk in gebruik door de antisliphandgreep.

  Gezichtsborstel
  De gezichtsborstel verwijdert onzuiverheden tot diep in de poriën. De borstel verfijnt en scrubt de huid door middel van microbewegingen. Het reinigen met de Braun gezichtsborstel reinigt zes keer beter dan een handmatige reiniging. De gezichtsborstel is waterbestendig en kan gebruikt worden onder de douche.

  Voordelen en kenmerken
  - duurzame batterij
  - waterbestendig
  - dermatalogisch aanbevolen accessoires
  - inclusief SensoSmart
  - gladde benen tot wel 4 weken lang
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie