overzicht
Braun Series 3 Shave&Style 3010BT Wet & Dry 3-In-1 scheerapparaat
 • 15.- cashback

  BraunSeries 3 Shave&Style 3010BT Wet & Dry 3-In-1 scheerapparaat

  86.99
  13 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  15.- cashback
  Ontvang nu tijdelijk 15.- cashback bij aankoop van dit Braun scheerapparaat. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2019.
  Meer informatie?


  Hoe ontvang je jouw cashback?
  Om aanspraak te maken op de terugbetaling, dien je de gegevens uit de actievoorwaarden in te vullen en gezamenlijk met (een kopie van) het aankoopbewijs, de uitgeknipte barcode van de verpakking op te sturen naar het adres in de voorwaarden.
  Let op: Je kunt je registreren tot uiterlijk 15 juli 2019. Binnen vier tot zes weken ontvang je het geld op je rekening.

  Lees de actievoorwaarden >

  Braun Series 3 Shave&Style 3010BT Wet & Dry 3-In-1 scheerapparaat

  3-in-1 apparaat om te scheren, trimmen en af te werken.
  Met dit Braun 3-in-1 Series 3 3010BT Wet & Dry Shave & Style scheerapparaat kun je je baard zowel glad scheren, als trimmen, als stylen. Met de 5 eenvoudig te verwisselen kamopzetstukken kun je elke gewenste baardlengte krijgen. Het scheerapparaat is waterbestendig tot 5 meter diepte. Zo is het makkelijk te gebruiken met water, scheerschuim of scheergel.

  Voordelen en kenmerken
  - Voor een gladde scheerbeurt gebruik je de 3 drukgevoelige scheerelementen voor doeltreffendheid en huidcomfort
  - Voor gelijkmatig trimmen gebruik je de 5 kammen van 1-7 mm (voor een mannelijke 3-dagenbaard)
  - Voor de precieze afwerking gebruik je het verwisselbaar trimhoofd voor nauwkeurige vormgeving
  - Wet & Dry elektrisch scheerapparaat voor gebruik met water, scheerschuim of scheergel
  - Duurzaam draadloos scheerapparaat, waterbestendig tot op 5 meter diep
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(13 reviews)
  Meest recent

  Braun Series 3 3010BT Wet & Dry scheerapparaat

  Zelf gekocht. Ik ben zeer tevreden. Het apparaat Braun Series 3 3010BT Wet & Dry heb ik vergeleken met Wahl shaver shave ..wat ik niet heb ..maar wou wel aanschaffen..want op droogscheren is het op veel kapper blog het beste.Maar aangezien de scheer foil zo gevoelig en het appaart ook duur is.besloot ik naarBraun Series 3 3010BT Wet & Dry. doet het zelfde werk en qaulitatief een sterker scheerkkopstuk..dus niet van foil...en doordat ik me zelf iedere week zelf knip ..gebruik ik deze Braun ook voor "Fade haircut " dus haar in laten lopen . Zeer geschik en scheren doet het ook goed ..maar je moet eerst de baard of haar trimmen wat dit Braun Series 3 3010BT Wet & Dry ook hebt .TRIMMER VINDT Ik REDELIJK goed je moet het aantal keren over doen om een gelijke oppervlakte te krijgen en dat telt ook voor scheren...Maar logies denken de appaart is niet zo sterk als een tondeuse..dus in combinatie wat ik wel doe ..profiteert ik wel van de super scheer appaart wat ik zie is dat ik 2 dingen heb bereik wat ik wou..een scheer appaart die ik mee scheer en mij Faidhair cut mee doet....voor scheren OM EEN BETER RESULTAAT NA DROOG SCHEREN ..MOET JE OOK NAT SCHEREN....jammer wel dat het tijdens het laden kan je de apparaat niet gebruike..maar dat maak er niet toe, want na opladen de eerste keer 4 uur.kan je lang blijven scheren voor dat het weer aan de lader hang. Zou graag andere willen proberen ..maar aangezien dat ik moet rond kijken en veel lezen ben ik voor deze Braun gekozen.als instap op zo een scheerapparaat. VOORHEEN ALTIJD scheermes gebruik..moet wel zeggen als je eenmaal met zo'n appaart begin..blijf je scheren om de 2 dagen als je echt supperglad wil blijven..en dat doet deze Braun Series 3 3010BT Wet & Dry wel goed.

  werkt goed, maar niet perfect

  Ik heb dit Braun scheerapparaat gratis ontvangen. Ik vind het scheerapparaat erg prettig in gebruik en maak er daarom dus ook graag gebruik van. Ik scheerde eerst altijd met een scheermesje en dit gaat toch een stuk vlotter. Hij apparaat heeft wel een klein beetje moeite met het weghalen van de laatste kleine haartjes, dus deze haal ik vaak even alsnog met een mesje weg.

  ook geplaatst op braun.com/nl

  goede aankoop

  scheert zeer goed ben blij dat ik hem hebt gekocht

  Degelijk product

  Ik heb dit scheerapparaat gratis gekregen om hem uit te proberen. Voor dit apparaat had ik een roterend scheerapparaat om mijn gezichtshuid glad te scheren. Ik gebruik dit nieuwe scheerapparaat nu anderhalve maand en hij bevalt goed. Het scheren duurt minder lang en er blijven weinig haartjes zitten. Daarnaast merk ik ook dat mijn huid minder beschadigd raakt door het scheren. Ook de duur van de accu is prima.

  1 persoon vond dit nuttig

  Degelijk apparaat

  Ik heb dit scheerapparaat gratis gekregen om hem uit te proberen. Voor dit apparaat had ik een roterend scheerapparaat om mijn gezichtshuid glad te scheren. Ik gebruik dit nieuwe scheerapparaat nu anderhalve maand en hij bevalt goed. Het scheren duurt minder lang en er blijven weinig haartjes zitten. Daarnaast merk ik ook dat mijn huid minder beschadigd raakt door het scheren. Ook de duur van de accu is prima.

  ook geplaatst op braun.nl

  Mooi toestel, Mooie prijs!

  ​Ik heb dit toestel enkele weken geleden gratis mogen ontvangen om het toestel uitgebreid te kunnen testen. Ik heb een gewone tot gemiddelde baardgroei, waardoor ik niet alle extra opzetstukken nodig heb (uiteraard wel praktisch dat deze allemaal meegeleverd worden). Met dit toestel kan ik eenvoudig gladscheren, maar kan ik er ook voor kiezen om gewoon stoppeltjes te scheren. Dit verkies is het liefst. Ik heb het toestel zowel uitgetest boven de lavabo, als tijdens het nemen van een douche. Beide vormen geen probleem voor dit scheertoestel. Tijdens de eerste scheerbeurten had ik wel een lichte irritatie, maar dit blijkt te komen door te overschakeling van mijn vorige apparaat (Philips). Dit is intussen ook voorbij.

  ook geplaatst op braun.com/nl

  Een top trimmer!

  Als tester ontving ik gratis een Braun Series 3 3010BT toestel. Dit toestel heb ik enkele weken uitgetest om nadien een review te schrijven voor komende consumenten. Allereerst wil beginnen over het design, het toestel is mooi afgewerkt met een opvallend blauwe kleur. Ikzelf kan zeggen dat dit een zeer goed uitziend toestel is! Als tweede behandel ik de gebruikservaring. Het toestel lost zeker in op de noden die ikzelf heb. Het toestel is uitermate geschikt om je baard te trimmen en doet dit zeer goed. Anderzijds kan je het toestel minder goed gebruiken als een scheerapparaat. Hoewel het toestel kan trimmen en scheren valt het scheren bij mij wat tegen. Het mist haartjes en je dient langer te scheren. Ik kan dus concluderen dat dit toestel geschikt is voor mannen die hun baard trimmen. Een nadeel dat ik ervaar bij de scheermachine is het wisselen van kopstukken. Zo moet je steeds van kopstuk veranderen wanneer je wilt scheren of wanneer je wilt trimmen. Dit vind ik persoonlijk minder. Daarnaast wil ik nog toevoegen dat het apparaat waterbestendig is. Dit is zeker een grote meerwaarde! Heb dit getest en werkt naar mijn gevoel perfect. Ik kan dit toestel dus aanraden voor mannen die hun baard trimmen en het toestel willen gebruiken tijdens het wassen.

  ook geplaatst op braun.com/nl

  goed scheerapparaat

  Ik test nu al een goede week het Braun Serie 3 3010BT Shave and Style (3 in 1) dat ik gratis gekregen heb via Roamler. Dit toestel is zeer gemakkelijk in gebruik. Zo kan je gemakkelijke wisselen van opzetstuk. Het scheerapparaat scheert echt zeer goed, vind ik. Het zorgt ervoor dat je glad geschoren bent. Het is ook zeer gemakkelijk dat je zowel nat als droog kan scheren. Minpuntje is wel dat je het niet kan gebruiken wanneer het aan het opladen is. Ik raad dit scheerapparaat zeker aan voor iemand die niet al te veel baardgroei heeft.

  ook geplaatst op braun.com/nl

  Voor mannen die een snel scheerresultaat willen!

  Aangezien ik voor mijn werk vaak vroeg op moet en ik er altijd verzorgd uit wil zien, maar helaas niet veel tijd heb om mij goed te scheren ben ik opzoek gegaan naar een scheerapparaat. Ik wil niet volledig glad geschoren over straat dus het scheerapparaat wat ik zocht moest ook een baardtrimmer als functie hebben. Toen kwam ik op de Braun Series 3 3010BT uit. Het eerste wat me opviel toen ik het scheerapparaat ontving was dat het stevig uitzag en lekker in de had lag. Toen ik eenmaal begon te scheren verliep het allemaal niet zo soepel om eerlijk te zijn. Alleen vraag ik mij of dit aan het apparaat lag of aan mijn onervarenheid in het scheren met een scheerapparaat. Toch denk ik dat het aan het laatste lag. Ik heb het scheerapparaat nu een paar weken in gebruik en het gaat steeds beter. Ik hoef niet meer drie keer over een zelfde plek voor het glad geschoren is en het bespaard me duidelijk veel tijd in de ochtend. Over de baardtrimmer functie ben ik ook heel tevreden. Je kan de lengte zelf bepalen doormiddel van vijf verschillende kapjes die mee worden geleverd. Dus wat mij betreft is dit zeker een meer dan goed scheerapparaat. Nog een klein pluspunt aan het apparaat is dat ‘ie binnen vijf minuten is opgeladen en je er weer 45 minuten tegen aan kan. Voor mij zijn dat heel wat scheerbeurten.

  ook geplaatst op braun.nl

  Goed apparaat

  Fijn in gebruik! Moest wel even wennen omdat ik meestal een Philips ben gewend heel wat jaren geleden maar moet zeggen bevalt goed. Alleen moet ik niet denken dat ik sneller klaar ben dan met een mesje te scheren. Al met al tevreden met het apparaat.

  ook geplaatst op braun.nl

  toegevoegd aan winkelmand