Braun Satin Hair 7 ST710 stijltang, Zwart, zilver
 • Uitverkocht

  BraunSatin Hair 7 ST710 stijltang

  49.9937.49je bespaart 12.50
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Braun Satin Hair 7 ST710 stijltang

  Iontec technologie: Superieure ionische werking om pluizig haar te bestrijden en je haar gezond, glad en glanzend te maken
  Gezonder stylen met de Braun Satin Hair 7 stijltang. De Braun Satin Hair 7 met Iontec is speciaal ontworpen om glans en gezondheid terug te brengen in je haar tijdens het stylen. De Satin Hair 7 straightener is uitgerust met de superieure IONTEC technologie en accurate temperatuurcontrole tot 200°C. Je kunt het verschil zien en voelen: je haar wordt glanzend, glad en zacht als nooit tevoren.

  Iontec technologie
  Iontec is een unieke technologie die speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van je haar te beschermen en geeft je daardoor de zekerheid van stylen op een gezonde manier. Een druk op een knop activeert de gepatenteerde Iontec jets die miljoenen actieve ionen loslaten. Actieve ionen werken ongeveer hetzelfde als een conditioner. Ze omhullen elke haar en herstellen vliegensvlug de vochtbalans van je haar die normaal gezien verstoord wordt tijdens het stylen met excessieve warmte. Bovendien zorgen de actieve ionen ervoor dat pluizig en statisch haar tot het verleden behoort.

  Satijn Ionen behouden vocht in uw haar
  Braun Satin Hair Colour stylingapparaten laten je haar niet verschroeid en droog achter. Integendeel: ze voorkomen vochtverlies tijdens het stylen door het inbrengen van unieke satijnionen in je haar! Deze negatief geladen ionen hechten zich aan je positief geladen haren dit zorgt voor het verminderen van droog kroeshaar en het aantrekken van vocht deeltjes uit de lucht.

  Zwevende platen
  Voor extra bescherming van je haar, zorgen de gepatenteerde zwevende platen ervoor dat het trekken aan de haren aanzienlijk vermindert. Bovendien is een van de platen voorzien van een veer die meegeeft als je teveel kracht zet tijdens het stylen. Zo blijft de gezondheid van het beschermende laagje om je haar intact zodat het breken van de haren wordt voorkomen.

  Precieze temperatuurregeling
  Verschillende haartypes hebben verschillende temperaturen nodig om op het steil proces te reageren. De warmte dringt door dun haar makkelijker dan door dik haar. Dat is de reden waarom de Satin Hair Colour Straightener 7 over een intuïtieve warmteregelaar beschikt dat je toelaat om vooraf precies de temperatuur volgens uw haartype in te stellen (dun, normaal, dik haar).

  Voordelen en kenmerken
  - Nooit meer pluizig en statisch haar
  - De Iontec technologie voorkomt vochtverlies
  - Snelle opwarmtijd van 40 seconden
  - Automatische uitschakeling na 30 minuten
  - Door de platen geen afgebroken haren meer
  - Temperatuur instellingen voor elk haartype
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie