overzicht
Braun Satin Hair 7 HD710 haardroger + stylingmondstuk
 • Uitverkocht

  BraunSatin Hair 7 HD710 haardroger + stylingmondstuk

  41.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Föhns

  Braun Satin Hair 7 HD710 haardroger + stylingmondstuk

  IONTEC-technologie levert superieure, ionische prestaties om pluizen te temmen, voor glanzend en gezond uitziend haar.
  De Braun HD 710 Satin Hair 7 haardroger + stylingmondstuk is speciaal ontworpen om de glans en de gezondheid van uw haar bij het föhnen te bewaren.

  Extreme hitte tijdens het drogen leidt tot aanzienlijk vochtverlies binnen de haren, wat in een verhoogde broosheid, sufheid en een ongezonde look resulteert. Met de Braun Satin Hair 7 haardroger + stylingmondstuk heb je zekerheid voor gezond stylen met een constante, nauwkeurige warmte-controle en hydraterende functie werkt.

  De Braun Satin Hair 7 haardroger bevat iontec technologie die speciaal is ontworpen om de gezondheid van uw haar te beschermen met als resultaat een schitterende glans.

  Satijn ionen omhullen elk haartje en herstellen snel de vochtbalans van je haar, die meestal tijdens het stylen met extreme hitte verdwijnt. Deze geavanceerde ionische prestatie treedt op als een natuurlijke vocht inbrengende creme tijdens het stylen, tampt pluizig en statisch haar en laat uw haar haar er prachtig glanzend en glad uit zien.

  De achterkant van de Braun Satin Hair 7 haardroger is schuin tegen een hoek van 20 graden om te zorgen dat je haar de filter niet blokkeert en om oververhitting van de droger te komen. Een groot verschil voor de gezondheid van je haar! Het ingenieuze filter aan de achterkant helpt ook haarbreuk te verkomen. Het voorkomt dat je haar naar binnen wordt gezogen en in het apparaat verward raakt.

  Braun Satin Hair haardrogers verdelen de warmte gelijkmatig, zodat je haar efficiënt wordt gedroogd zonder uit te drogen. Dit voorkomt gevaarlijke "hot spots" en zorgt ervoor dat uw haar gezond en glanzend blijft.

  Voordelen en kenmerken
  - Het gewicht van de Braun Satin Hair7 haardroger is optimaal uitgebalanceerd om een gemakkelijk, handig gebruik te garanderen.
  - Zo krachtig en toch zo zacht. Op 2200 Watt biedt de Braun Satin Hair haardroger de perfecte prestaties.
  - Met iontec technologie voor minder pluizig, statisch haar en een goede, gezonde vochtbalans.
  - 3 warmtestanden en 2 luchtstroom-instellingen voor de behoeften en eisen van elk haartype en styling voorkeuren. Pas warmte en luchtstroom apart aan.
  - Door de koude shot knop een paar seconden in te drukken, koelt uw haar af en zet u uw gestylde haren op zijn plaats. Het koude schot beschermt ook uw haar, waardoor de warmte niet langer dan nodig is in uw haar blijft
  - Altijd de mooiste en gezondste glans

  Uiteindelijke resultaten van test winnaar met beste ionische technologie.*

  *Stiftung Warentest, januari 2015, test van 16 haardrogers die in Duitsland beschikbaar zijn, www.test.de

  Op dit apparaat wordt 2 jaar fabrieksgarantie verleend vanaf de datum van aankoop.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand