Braun Satin Hair 3 AS330 krulborstel, Black,Blue,Lilac

  Braun Satin Hair 3 AS330 krulborstel

  27.99

  Braun Satin Hair 3 AS330 krulborstel

  Droog en stijl in één beweging met haarbescherming.
  Braun AS330 Satin Hair krulborstel met haar bescherming. Iedere dag een nieuwe stijl, zonder naar de kapper te gaan? Het is niet alleen mogelijk, maar ook makkelijk - met de Braun Satin Hair 3 airstyler. Het laat je geweldige stijlen creëren en droogt je haar zonder het uit te drogen. Met de speciaal ontworpen roll-out-functie kan je stijlen zonder dat je haar verstrengelt en breekt. De Satin Hair 3 krulborstel is de perfecte keuze voor vrouwen die graag hun uiterlijk veranderen. Welke look je kiest, de Braun Satin Hair 3 krulborstel beschermt je haar en laat het glanzen.

  Keramische borstel
  Ter bescherming van je haar tijdens het stijlen en drogen, heeft Braun een soepele borstel met naadloze borstels en de 100% keramische coating ontworpen. Het verdeelt de warmte gelijkmatig om krullen en golven snel en voorzichtig te vormen.

  Roll-out-functie
  Met de speciaal ontworpen roll-out-functie kan je stijlen zonder het verstrengelen en breken van uw haar. Elk onderdeel van het haar is gemakkelijk en soepel vrij te geven. Voor probleemloze, verschillende stijlen!

  Personalisatie
  Individuel stylen vereist individuele instellingen. Braun' s 2-temperatuur-instellingen passen de warmte en de luchtstroom naar je persoonlijke behoeften aan. Je kunt er zeker van zijn dat de warmte en de luchtstroom altijd precies goed voor uw haartype is, zodat je haar niet zal uitdrogen tijdens het stijlen.

  Verschillende looks
  - Krullen: Zacht, glanzend, natuurlijk uitziende krullen zijn een all-time favoriet. Creëer je eigen krullen look met Braun Satin Hair 3 airstyler.
  - Golven: Om heerlijk weelderige golven (maar geen krullen) te maken die stevig zijn, maak gebruik van de grote ronde borstel, draai je haar losjes om het vat, en trek zachtjes terwijl je het los laat.
  - Flicks: Geef je look de ultieme kick met flicks! Ze zijn de moderne twist voor elke stijl, en ze kunnen gemakkelijk worden bereikt met de Braun Satin Hair 3 airstyler.
  - Volume: Met Braun Satin Hair 3 airstyler, is luxe volume slechts een stap weg. Klik de volume vingers op de airstyler en beweeg het apparaat in kleine cirkels boven uw hoofd. De ingenieuze volumizer lift uw haar aan de wortels en verhoogt het volume.

  Voordelen en kenmerken
  - De roll-out functie zorgt ervoor dat je haar niet afbreekt tijdens het stylen
  - De keramische borstel verdeelt de warmte om krullen en golven snel te vormen
  - De temperatuur is in te stellen zodat de luchtstroom precies past bij je haartype. Zo kan je haar niet uitdrogen tijdens het stylen
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  MerkBraun
  FabriekstypeSatin Hair 3 AS330
  Totaal vermogen (watt)400
  Aantal warmtestanden2
  Koude luchtstand
  Ionische functie
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  Braun Satin Hair 3 krulborstel
  Kleine borstel (18mm)
  Grote borstel (36mm)
  Volume borstel
  Garantie

  Reviews (34)

  algemene beoordeling
  (34 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.